<>

 
 
 
Pénteken nem hagyhatjuk szó nélkül a Cardiff balckpooli vendégjátékát, az eddig csak szenvedő Ajaccio sikere pedig kihagyhatatlan szorzón fogadható!
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Egy angol, egy francia

Pénteken nem hagyhatjuk szó nélkül a Cardiff balckpooli vendégjátékát, az eddig csak szenvedő Ajaccio sikere pedig kihagyhatatlan szorzón fogadható!

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

103. Ajaccio - Niort, 1 (2.50) - francia másodosztály, 20:00

A borzalmas formának köszönhetően az Ajaccio hatalmas oddsot kapott ezúttal, melyet szerintünk kár lenne kihagyni! A gárda tavaly kiesett az élvonalból, idén pedig 10 ponttal áll jelenleg, mely mindössze a 16. helyre elegendő, zsinórban 5 bajnoki meccse nyeretlen, legutóbbi két meccsét elveszítette. A Niort hullámzó formát mutat, 13 ponttal áll a 7. helyen, a tavalyi 5. helyezett az eddig látottak alapján vélhetően idén is erős középcsapat lehet, aki inkább otthon lesz veszélyes bárkire. Merthogy idén eddig mindössze 2 pontot szereztek 4 vendég fellépésükön, legutóbb a Troyes 4-1-re lépte le őket. Az Ajaccio jelenlegi helyezésénél azért többre hivatott ebben az osztályban, ezen az oddson mindenképp megér egy próbát a hazai siker, Korzikán ugyanis sosem könnyű pontot szerezni!

115. Blackpool - Cardiff, 2 (1.98) - angol másodosztály, 20:45

Az idei szezonra teljesen széthullott Blackpool az elmúlt 5 fordulóban végre gyűjtögetett három pontot három döntetlennek köszönhetően, azonban így is sereghajtó 10 forduló után. Keretének drasztikus gyengülése miatt az egyik kiesőjelöltnek számít idén, melyet eddig játékával szépen igazol is. A Cardiff tavaly kiesett a PL-ből, idén pedig hullámzó teljesítményt mutat eddig 3-4-3 mérlegével, vendégként még nem tudott meccset nyerni. A vendégek komoly kihívása idén a védelem megerősítése lesz, azonban a gyakorlatilag támadásban impotens Blackpool otthonában végre produkálhat valamit a hátsó alakzat, győzelemre vezetve ezzel a vendég együttest!

 
 
  • 1nowych2014október03.17:10ÚjVálasz

    Bevállaltam a Cardiff Cityt,remélem nyernek is....

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!