<>

 
 
 
1 euróból majdnem 63 ezret nyert volna egy James Allister névre hallgató szerencsevadász, ha a Rangers nyer.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

A Rangersen ment el a 18-as kötés és 20 millió!

1 euróból majdnem 63 ezret nyert volna egy James Allister névre hallgató szerencsevadász, ha a Rangers nyer.

Minden bizonnyal egész életében emlékezni fog az a brit fogadó 2014 szeptemberének utolsó napjára, és egy bizonyos Glasgow Rangers-Hibernian skót másodosztályú bajnokira.

Az élvonalba tartó, és előző öt mérkőzésén 13 pontot gyűjtő csapat ugyanis váratlan vereséget szenvedett a kínlódó, hat bajnokiból négyet elbukó riválisával szemben. Már a félidőben 0-3-at mutatott az eredményjelző, a végén 3-1-re kapott ki a Rangers...

Mindössze egy 1,40-es oddsért berakta egy általunk soha nem látott bátor, és addig hibátlan szelvényre - vesztére! A mérkőzésig ugyanis 17 makulátlan mérkőzéssel és 44 911 nyertes szorzóval állt, és az életet meghatározó 20 millió forintos nyeremény kapujában.

Joggal hihette, hogy nyeregben van, hiszen a svéd, a holland és orosz másodosztályon, az U21-es Premier League-en és belga ligán át a dán, argentin, román, horvát élvonalig szinte minden bajnokságot akadály nélkül vett. A skót kettő kifogott rajta!

Ti mit csinálnátok most a helyében???

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!