<>

 
 
 
Hetente jelentkező Sztártipp rovatunkban ezúttal az újpesti közönségkedvenccel, Kabát Péterrel vettük górcső alá a hétvége rangadóit.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Kabát Péter: a Chelsea nyeri a rangadót!

Hetente jelentkező Sztártipp rovatunkban ezúttal az újpesti közönségkedvenccel, Kabát Péterrel vettük górcső alá a hétvége rangadóit.
Diósgyőr – Ferencváros, 1

- Otthon nagyon erős a Diósgyőr, a Fradiban pedig nem látom most azt a pluszt, amivel képes lenne a bravúrra Miskolcon. Szoros meccset és hazai sikert várok.

Valencia – Atlético Madrid, X

- Ezen a találkozón nem a góloké, sokkal inkább a párharcoké lesz a főszerep. Nagy csata lesz, amelyen szerintem nem bírnak majd egymással a felek.

Manchester United – Everton, 1

- Mindenképpen hazai, hiába akadozik még az MU gépezete, be fog érni Van Gaal munkája. Jó játékosokat igazolt, akik ha összeszoknak, visszarepíthetik a vörösöket az élmezőnybe. Egy Everton elleni diadal például kezdetnek megteszi...

Chelsea – Arsenal, 1

- Ez is 1-es, Mourinho személye azt hiszem, önmagában garancia a sikerre, és a mostani Chelsea szemre is tetszetős futballt játszik, természetesen a hihetetlenül szervezett védelemmel egyetemben. Bár az Arsenal jó formába van, nem terem babér számára a Stamford Bridgen.

Juventus – Roma, 2

- Roma-szurkoló vagyok, így mi mást mondhatnék, mint vendéggyőzelmet. Nagyon jó a Juve is, hiszen idén még gólt sem kapott a Seria A-ban, de most nagyon egyben vannak a Farkasok, akik szerintem meglepetést okoznak majd Torinóban.

Real Madrid – Athletic Bilbao, 1

- Sima Real-győzelmet várok. Szeretem a madridiak játékát is, akik egyre jobb formába lendülnek. A Bilbao ezzel szemben kútban van, az előző idénybeli csapathoz képest alaposan meggyengült, így akár nagy vereségbe is beleszaladhat a Bernabéuban.

PSG – Monaco, 1

- Bár nem vagyok annyira otthon a francia pontvadászatban, de azt tudom, hogy a Monacóból meghatározó játékosok távoztak a nyáron és egyelőre csak szenvednek az idei bajnokságban. A PSG ezzel szemben a hétközi BL fordulóban legyőzte a Barcelonát, ami óriási önbizalmat adhat a párizsiaknak, magabiztos hazai siker van tehát a láthatáron.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!