<>

 
 
 
A szolnoki kosarasokra a papíron veszélyes, ám a nyáron szétesett Partiizan Beograd vár az Adria-ligában.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Romokban heverő csapat Szolnokon

A szolnoki kosarasokra a papíron veszélyes, ám a nyáron szétesett Partiizan Beograd vár az Adria-ligában.
Férfi kosárlabda Adria-liga, 1. forduló
Szolnok-Partizan Beograd
szombat 18:00 óra

A Szolnok a magyar bajnok, az Adria-ligában 14 csapatból csak a 12. helyen zárt az elmúlt szezonban, de az Európa-kupában néhány éven belül másodszor járt a Final Fourban. Ereje mindig a hazai pályában volt, így az ABA-ban a nyolc győzelméből hetet itt szerzett. Eközben a tavasszal itthon úgy verte végig a mezőnyt a rájátszásban, hogy egyetlen meccset is elbukott volna. A nyáron megőrizte legjobbjait, és néhány légiós leigazolásával szinten tudta magát tartani. Nem biztos, hogy megváltja a világot, de egy közepes idényre ismét jó lehet.

126. Szolnok-Partizan Beograd, 1 (1,50) - Tippmix

A Partizan élcsapatnak számít ezen a szinten, az elmúlt szezonban megjárta a legjobbaknak kiírt Euroligát, ahol a főcsoportból továbbjutott, majd a top16 mezőnyében végül esélytelenül, csak 4 győzelmet aratva 10 mérkőzésen kiesett. Az Adria-ligában az alapszakaszt a 3. helyen zárta, ám a négyes döntőben gyorsan elvérzett, igaz nem sokon múlott. A tehetséges, fiatalos keret azonban a nyáron szétesett. A futballisták oldaláról is hallani, hogy nagy a probléma, a kosarasoknál még inkább. Szinte az összes kulcsember új klubot keresett, a helyettesek meg sem közelítik az eddigi színvonalat, és akad olyan, akit nem regisztráltak a meccsre, ezért marad ki.

Egyelőre sem az NB I, sem az ABA nem kezdődött el, így konkrét infónk nincs arról, mit tud a két csapat. Sok a kérdőjel, de az tény, hogy együtt maradt Szolnok fogad egy teljesen újjáalakuló, súlyos gondokkal küzdő Partizant. A nap slágertippjének tűnik a meccs, az odds pedig 0,75-öt zuhant már az 1-es irányába. Még megérheti próbálkozni, de 1,45 alatt már aligha.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!