<>

 
 
 
Az Udinese a Serie A-ban, az MTK az NB I-ben, míg a River Plate a nagy argentin rangadón arathat győzelmet.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: Udinese, MTK, River Plate

Az Udinese a Serie A-ban, az MTK az NB I-ben, míg a River Plate a nagy argentin rangadón arathat győzelmet.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

211. Udinese-Cesena, 1 (1,54) - olasz bajnokság, 15:00

A 3. fogadja a 14. helyezettet. Az Udinese a csapnivaló múlt szezon után most váratlanul jól szerepel. Erősödött egy kicsit, de annyit nem, hogy a Juventus és a Roma első számú üldözője legyen. A védelem az oka mindennek, csak a címvédőtől kapott kettőt, amúgy az Empolit leszámítva két bravúros sikere van a Napoli ellen és a Lazio otthonában. Legutóbb a Parmát kalandosan verte. A Cesena nem egy nagy eresztés, bajban lehet a bennmaradással. Eddig a Parmát megverte, amúgy idegenben a Juve és a Lazio egyaránt 3–0-ra páholta el. A rómaiak azért nem akkora eresztés, de ellenük ugyanúgy semmi, de semmi esélyük nem volt, mint a címvédő stadionjában. Az Udinese nagyon elkapta a fonalat, hazai pályán elintézheti az újoncot.

243. MTK-Nyíregyháza, 1 (1,40) - labdarúgó NB I, 16:30

A 2. fogadja a 14. helyezettet a 10. fordulóban. Az MTK tavaly télen kezdett megerősödni, és azóta egészen ütőképes keret állt össze. Akkoriban még a kiesé ellen küzdött, a tavasz azonban annyira erősen sikerült, hogy a felsőházban zárt. A nyáron újabb igazolásokkal tovább nőttek az esélyei, és nem is annyira meglepő, hogy a dobogón áll. Ugyan Pakson és Székesfehérváron beleszaladt a késbe, de otthon négy meccsből négyet nyert, 7-1-es gólaránnyal. A keleti együttes simán jutott fel, új edzővel, minőségi igazolásokkal jogos bennmaradónak tűnt. Az is, de eddig zömében otthon játszott, idegenben a Kecskemét és a Ferencváros legyőzte, a Honvédot még a nyáron meglepte. Sokkal több erőt látunk az idegenben többször megfordult, ám hazai pályán egyelőre nagyszerű MTK-ban. 1-es.

255. River Plate-Boca Juniors, 1 (1,75) - argentin bajnokság, 21:00

Az első fogadja a 12. helyezettet a 10. fordulóban. A Rivernek csapnivalóan sikerült a tavalyi félszezon, hiszen csak a 17. helyen zárt, ám a tavasszal feltámadt és fölényesen nyerte meg a bajnokságot, sőt a két félidény győztesének szuperdöntőt is a San Lorenzo ellen. A nyáron edzőt váltott, ami órási húzásnak bizonyult, és néhány ütős igazolással egyelőre letarolja a mezőnyt. 6-3-0-s mérleggel és 21-5-ös gólaránnyal áll, az utolsó ötöt hozta. A Boca kiegyensúlyozottabban szerepel az elmúlt időszakban, az elmúlt idényben 7. lett, de centikkel csúszott le a bajnoki címről. Erre a szezonra úgy fest gyengült, idegenben felemás, védelme azért stabil, de nem látjuk azt az erőt, hogy elbírja a Rivert. Rangadó, rangadó, ám nálunk hazai.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!