<>

 
 
 
Az angol ötödosztályban és a brazil kettőben kalandozunk, majd tenisszel és dartsszal folytatjuk kedden.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: Dupla foci, darts és tenisz

Az angol ötödosztályban és a brazil kettőben kalandozunk, majd tenisszel és dartsszal folytatjuk kedden.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

073. Karolina Pliskova-Kirsten Flipkens, 1 (1,45) - női tenisz, Linz, 17:00

A világranglista 30. és 43. mérkőzése fedett pályán, az 1. fordulóban. Karolina Pliskova az egyik legjobb formában lévő játékos, a US Openen hazaküldte a remek évet futó korábbi világelső Ana Ivanovicsot, Hong Kongban döntőzött, Szöult megnyerte, majd a szintén életveszélyes Petra Kvitovát megszorította Vuhanban. Pekingben hamar elvérzett, de legalább rápihenhetett Linzre. Flipkens sokkal rutinosabb, volt már 13. a rangsorban, de az idén nagyon elveszett. Egy-két forduló után elbukik mindenhol, igaz elég kemény volt sorsolása a nyáron és az ősszel. Pekingben szintén korán búcsúzott. Linz Flipkens terepe, egy elődöntő mellett negyeddöntője volt itt az elmúlt két évben, ám annyira nincs sikerélménye, hogy a remeklő Pliskova átléphet rajta. 1-es.

109. Dave Chisnall-Raymond van Barneveld, 2 (1,77) - darts World Grand Prix, 22:30

A világranglista 8. és 17. mérkőzése az 1. fordulóban. Chisnall a tavalyi döntős, de nem szívesen emlékszik rá, hiszen 6-0-val intézte el Phil Taylor. Nincs valami nagy formában, a vb-ről korán kiesett, azóta sincs kiemelkedő eredménye. Ahogy Raymond van Barneveldnek sem, aki a többi szervezetet figyelembe véve ötszörös világbajnok, ám egyre lefelé csúszik. Jelenlegi helyezése a ranglistán már ijesztően alacsony. Tudni kell, hogy ezen a tornán Dublinban nem csak a ki-, hanem a beszálláshoz is duplát kell találni, és ez lehet a holland nagy fegyvere. Híresen jól célozza a dupla 20-at, dupla 18-at, amiből előnyt kovácsolhat, és az egyébként kétesélyes mérkőzést behúzhatja.

128. Bristol Rovers - Dartford, 1 (1.42) - angol ötödosztály, 20:45

A 6. fogadja a 18. helyen állót a hétközi 15. fordulóban. A Bristol remek formát mutat, utoljára szeptember elején kapott ki, azóta 5 győzelem és 2 döntetlen szerepel a neve mellett. Otthon 5 győzelemmel és 2 döntetlennel masszív élcsapatnak számít. Ez nem is feltétlenül meglepő, hiszen a gárda a negyedosztályból érkezett és egyértelmű célja a szezon végén visszajutni abban az osztályba. Ahogyan az lenni szokott ilyenkor, a hazaiakat számos kulcsembere elhagyta, de kerete még így is elég erősnek tűnik a feljutáshoz. A Dartford tavaly 22. lett, vendégként 4-5-14 mérleggel az egyik leggyengébb volt. Vélhetően idén is lesznek kiesési gondjai, 14 ponttal a 18. helyen áll, bár formája biztató, vendégségben mutatott 1-2-4 sora már kevésbé. A két együttes közt bőven megvan az egy osztálynyi különbség, a Bristolnak nem okozhat gondot a 3 pont begyűjtése otthon!

139. Ceara - Sampaio Correa, 1 (1.65) - brazil másodosztály, 00:30

A motivációval egyik oldalon sem lehet gond, hiszen a hajrában mindkét együttesnek megvan az esélye az első négybe jutni. A Ceara 46 ponttal áll az 5. helyen, lemaradása mindössze 1 pont, de a listavezető Ponte Preta is csupán 4 ponttal szerzett többet náluk. Otthon 8-3-2 sorral áll a csapat, erre a meccsre pedig a szinte biztos kieső Vila Nova otthonában elért 5-1-es sikerrel hangolt. A támadósor magasan a legjobb a ligában, ez képes kompenzálni az élmezőnyben gyengének mondható védelmet. Tavaly is mindössze 1 ponttal maradt le a feljutó helyekről a csapat, idén vélhetően szeretnék ezt elkerülni. Ehhez azonban le kell győznie a 8. helyen álló, jelenleg 41 pontos vendégeket. A Correa idegenben 5-3-5 sorral nem áll rosszul és mindössze 14 gólt kapott 13 idegenbeli meccsén, támadósora közepes, védelme viszont kifejezetten jól muzsikál. Érdekes csata lesz az egyik legjobb védelem és a liga legjobb támadósora közt, a Ceara azonban szerintünk hazai környezetben most nem hibázik!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!