<>

 
 
 
Tomás Berdych egy kínos döntő után sebezhető lehet Pekingben, míg Terry Jenkins rutinjával arathat Dublinban.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Óriást veretünk, veteránban bízunk

Tomás Berdych egy kínos döntő után sebezhető lehet Pekingben, míg Terry Jenkins rutinjával arathat Dublinban.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

103. Terry Jenkins-Kim Huybrechts, 1 (1,89) - darts World Grand Prix, 20:00

A világranglista 20. és 15. mérkőzése az 1. fordulóban. A sokat látott, talán legszebb napjait már maga mögött hagyó Terry Jenkins 2006-ban és 2007-ben is finalista volt a viadalon. Nincs különösebben jó formában az idén, egyedül a UK Openen mutatott valamit, azon kívül azonban stabilan hozott egy közepes szintet, így bárkire veszélyes még mindig. Huybrechts néhány éve robbant be az élmezőnybe, azóta igazán kiemelkedő eredményt nem láthattunk, az idei esztendőben meg főleg. Ezen túl feltűnő, hogy Dublinban soha nem ment neki, harmadjára próbálkozik megszerezni első győzelmét. Ezen a tornán ugyanis nem csak ki-, hanem a beszálláshoz is duplára van szükség, ez lehet a háttérben. Jenkins kiválóan célozza a dupla 20-akat, továbbá rutinja is segíthet a belga elleni elég kétesélyes meccsen, ahol túlárazottnak látszik. 1-es.

146. Richard Gasquet-Tomás Berdych, 1 (2,25) - férfi tenisz, Sanghaj, szerda 06:00

A világranglista 7. és 22. mérkőzése a 2. fordulóban, kemény pályán. Berdych pontosan azt a szintet hozza, amivel az elmúlt években stabil 10-es játékos volt, de annál semmivel sem több. A kiugró eredmények azért hiányoztak az idén, az olyanok, mint a múlt héten Sanghajban a döntő. Mondjuk elég könnyű úton jutott el oda, ám mindössze két gémet nyert Novak Djokovics ellen, ami nagyon kevés. A következő kihívás máris érkezik, és nem tűnik egyszerűnek. Gasquet teljesen más stílust játszik, így hatalmas adogatások és erőből megütött alapvonali labdák helyett technikával teniszezik, szinte mindent tud a labdával, emellett védekezése csillagos ötös. Nincs valami nagy formában, de a hetet jól kezdte, és Berdych ellen is feltűnően jól áll. Eddig hatszor verte, tavaly és az idén összesen öt szettet nyerve és egyet sem veszítve. A cseh óriási fáradt, mentálisan kimerült lehet, ez is erősítheti a francia esélyeit.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!