<>

 
 
 
Rafael Nadalt és Tomás Berdychet veretjük Sanghajban, míg az NHL első éles játéknapjára is van egy tippünk.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Kezdődik az NHL, bajban Nadal

Rafael Nadalt és Tomás Berdychet veretjük Sanghajban, míg az NHL első éles játéknapjára is van egy tippünk.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

146. Richard Gasquet-Tomás Berdych, 1 (2,25) - férfi tenisz, Sanghaj, szerda 06:00

A világranglista 7. és 22. mérkőzése a 2. fordulóban, kemény pályán. Berdych pontosan azt a szintet hozza, amivel az elmúlt években stabil 10-es játékos volt, de annál semmivel sem több. A kiugró eredmények azért hiányoztak az idén, az olyanok, mint a múlt héten Sanghajban a döntő. Mondjuk elég könnyű úton jutott el oda, ám mindössze két gémet nyert Novak Djokovics ellen, ami nagyon kevés. A következő kihívás máris érkezik, és nem tűnik egyszerűnek. Gasquet teljesen más stílust játszik, így hatalmas adogatások és erőből megütött alapvonali labdák helyett technikával teniszezik, szinte mindent tud a labdával, emellett védekezése csillagos ötös. Nincs valami nagy formában, de a hetet jól kezdte, és Berdych ellen is feltűnően jól áll. Eddig hatszor verte, tavaly és az idén összesen öt szettet nyerve és egyet sem veszítve. A cseh óriási fáradt, mentálisan kimerült lehet, ez is erősítheti a francia esélyeit.

150. Feliciano Lopez-Rafael Nadal, 1 (2,70) - férfi tenisz, Sanghaj, 12:30

A világranglista 21. és 2. mérkőzése a 2. fordulóban, kemény pályán. Lopez rendkívül rutinos játékos, aki második fénykorát éli az elmúlt hónapokban, fövön óriásit játszott, tornát nyerve, döntőzve és Wimbledonban a 16-ig jutva. Azóta Torontóban is összejött egy elődöntő, majd korai vereségek, ám nagy szervájával és kiváló röptéivel bárkire veszélyes, ha elkapja a fonalat. Nadal felemás évet fut, a tavasszal jól haladt, a Roland Garrost behúzta, azóta azonban sérüléssel küzd, így mindössze nyolc meccse volt és ebből sem tudott megnyerni csak ötöt. A múlt héten Pekingben a szlovák Martin Klizan lepte meg, kedden pedig kiderült, hogy vakbélgyulladása miatt nem lesz 100 százalékos formában. Elvállalta a Lopez elleni meccset, mert jó fizikális formában érzi magát, de jelenlegi nem túl acélos formájában és ezzel együtt sebezhetőnek érezzük. Zuhan is az 1-es szorzója, mi is megpróbáljuk.

163. Boston - Philadelphia, 1 (1.93) - NHL alapszakasz, 01:30

Megkezdődik az NHL 2014/2015-ös szezonja, az első játéknapon pedig a tavalyi Keleti Főcsoportot az alapszakaszban megnyerő Boston a Philadelphia együttesével találkozik. A Bruins az előző idényben a Montreal ellen elhasalt, az előzetes vélemények szerint viszont idén is komoly esélye lehet rájátszásba kerülni. Nem volt hatalmas mozgás nyáron: érkezett Simon Gagne támadásba, a távozók közt pedig Iginla, Thornton, Mészáros és Johnson neve található meg, közülük Iginla távozása lehet érzékeny veszteség.

A Flyers tavaly keleti 6. lett, azonban már a rájátszás első körében búcsúzott a Rangers ellen, idegenben 12-6-7-16 sorral zárt, ami gyenge közepesnek mondható. Centerbe érkezett Umberger (Columbus 18G-16A), baloldalra Bellemare (Skelleftea) és a védelembe Zotto (Nashville 3G-13A). A távozók névsora hosszabb: Hartnell (20G-32A), Downie (4G-20A), McGinn (4G-1A), Newbury (0G-1A) és Gustafsson (2G-8A) ment el. A Flyers tehát jobban átalakult, amely így az alapszakasz elején hátrányos lehet, ezzel szemben a Boston nagyjából megőrizte csapategységét. Ilyenkor nehéz látatlanban ütős tippel szolgálni, de egy bevállalós szelvényen elférhet a Bruins sikere így az első napon!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!