<>

 
 
 
A szerda éjjeli brazil fordulóra koncentrálunk, terítéken a Sao Paulo, a Coritiba és a gólínséges Grémio.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: Patóék és még több brazil foci

A szerda éjjeli brazil fordulóra koncentrálunk, terítéken a Sao Paulo, a Coritiba és a gólínséges Grémio.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

195. Sao Paulo - Atletico PR, 1 (1.63) - brazil bajnokság, csütörtök, 00:30

A 3. helyen álló fogadja a 12. helyezettet a 27. bajnoki fordulóban. A hazaiakban komolyan élhet a remény, hogy a tavalyi 9. hely után idén odaérnek a dobogóra, ehhez azonban jó hajrára lesz szükségük. Az élmezőny ugyanis meglehetősen szoros: a Cruzeiro valószínűleg bajnok lesz, ám a 2. és a 7. helyezett közt csupán 6 pont a különbség. A Sao Paulo jelenleg 46 ponttal áll, otthon viszont csak közepes 7-4-2 mérleget tud felmutatni. Négy nyeretlen meccs után viszont végre győztek, legutóbb a Gremio otthonában fontos 3 pontot szereztek. A csapatot olyan nevek erősítik, mint: Luis Fabiano, Pato vagy épp Kaká.

Az Atletico számára sem tét nélküli a bajnoki hajrá, hiszen 31 ponttal ugyan a 12. helyen állnak, ám a kieső zónától csupán 4 pontra vannak, ám szerintünk hatalmas mélyrepülést kellene produkálniuk, hogy kiesési gondjaik legyenek! Ez a tavalyi bronzérem után csalódás, de az élmezőnybe minden bizonnyal nem fog odaérni a csapat. Ez formáján is látszik: legutóbbi 5 meccséből négyet elveszített, vendégként csak szerény 2-3-8 sort tud felmutatni. Mindezek alapján nehezen tudjuk elképzelni, hogy a sztárokkal megtűzdelt Sao Paulo otthonában meglepetést okozna az Atletico!

199. Coritiba-Criciuma, 1 (1,69) - brazil bajnokság, csütörtök 00:30

A sereghajtó fogadja a 18. helyezettet a 27. fordulóban. A Coritiba jobb csapat annál, hogy az utolsó helyen tanyázzon, nincs valami nagy formában, így a legutóbbi győzelme előtt zsinórban három vereséget szedett be hét kapott góllal. Otthon azért tűrhető, főleg védelme, 13 mérkőzésen 19 pontot szerzett és csak 8-at kapott, ami a negyedik legjobb. Egy híján teljes a keret. A Criciuma mindig is a kiesőzóna környékére pályázott, a kérdés, hogy bent tud-e maradni. Az utóbbi heteket nézve jó irányba halad, csak az Internacional verte, amúgy legalább döntetlenekre jó volt, így legutóbb a dobogóra hajtó Atlético MG-t verte. Idegenben botrányos, még mérkőzést sem nyert, 0-5-8-as mérleggel és 3-22-es gólaránnyal kínlódik. Ez lehet a döntő a Coritiba számára, amelyben több erőt látunk, egyetlen gól elengedő lehet.

212. Grémio-Sport Recife, kevesebb mint 2,5 gól (1,60) - brazil bajnokság, csütörtök 03:00

Az 5. fogadja a 9. helyezettet a 27. fordulóban. A Grémio megismételve tavalyi erős szereplését a dobogóért harcol, szokás szerint a védelmére épít, így az egész ligában nincs párja 15 kapott góljának, igaz a 21 lőttnél csak a Criciuma tud kevesebbet. Otthon még úgy ahogy elvan 14-7-es gólaránnyal és 43-ból 27 szerzett ponttal. A liga leggólszegényebb csapata, csak hat 2,5 találat feletti meccset játszott. A Sport Recife számára kezd elfogyni a cél, előre hét pont a hátrány, a kiesőzónához képest kilenc pont az előny. Szintén nem valami gólgazdag, idegenben viszonylag sokat kap, de beszédes, hogy mindössze öt gólt rúgott. A Grémio jó eséllyel nem kap gólt egy ilyen gyenge támadósortól, viszont arra időtlen idők óta nem került sor, hogy hármat rúgjon. 2,5 gól alá a logikus tipp.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!