<>

 
 
 
Az Eb-selejtező sorozat C-csoportjának rangadóján Spanyolország Szlovákiában szerepel, és parádézhat is.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bedarálják Hamsíkékat a spanyolok

Az Eb-selejtező sorozat C-csoportjának rangadóján Spanyolország Szlovákiában szerepel, és parádézhat is.
Eb-selejtező
Szlovákia - Spanyolország
Csütörtök, 20:45 óra

Az első játéknapon értékes győzelmet arattak a szlovákok, Ukrajnából tudta elhozni mindhárom pontot Ján Kozák együttese, a jó rajt tehát sikerült. Kétségtelenül a Napoli kiválósága, Marek Hamsik és a Liverpool kőkemény hátvédje, Martin Skrtel a legismertebb a csapatban, de az európai futball követőinek Juraj Kucka, Peter Pekarík, vagy éppen Stanislav Sesták neve is ismerősen csenghet. A fehérmezesek vélhetően a Kijevben két vállra fektetett ukránokkal vívnak majd öldöklő csatát a második helyért a csoportban.

047. Szlovákia - Spanyolország, 2 (1.41) - Tippmix

Az első pozíció toronymagas esélyese ugyanis az Euróba-bajnoki címvédő spanyol válogatott, aki erődemonstrációval kezdte a csoportkört; Macedóniában nyertek 5–1-re Casillasék, jelezvén, a csúfos Vb szereplés ellenére sem kell temetni az ibériaiakat. A keretben nincs meglepetés, a szokásos névsorból csupán Sergio Ramos hiányzik, aki sérülése miatt nem áll Vicente del Bosque rendelkezésére, helyette a Barcelona játékosa, Marc Bartra kapott meghívót. Piquet és Diego Costa felépült, így ők is tagjai a csapatnak, akárcsak a három újonc, az Espanyol kapusa Kiko Casilla, a Valencia csatára, Rodrigo és a Bayern München szélsője, Juan Bernat.

Habár a szlovákok hazai pályán képesek a meglepetésre, a mostani együttesben nem érezzük azt az átütő erőt, amivel megnehezíthetnék a sztárokkal teletűzdelt spanyol válogatott dolgát, ezért mindenképpen vendégsikert várunk Pozsonyban.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!