<>

 
 
 
Előszeretettel ajánljuk a Skelleftea sikerét, ma újra bízunk bennük. Ők a regnáló bajnok, vezetik az SHL-t, hazai pályán veretlenek. Minden mellettük szól.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.93

Újra preferáljuk a svéd címvédőt

Előszeretettel ajánljuk a Skelleftea sikerét, ma újra bízunk bennük. Ők a regnáló bajnok, vezetik az SHL-t, hazai pályán veretlenek. Minden mellettük szól.
Svéd jégkorongbajnokság
Skelleftea - Växjö
Szerda, 19:00 óra

A Skelleftea eddigi 10 meccséből hetet megnyert, ezzel vezeti a svéd bajnokságot. Idén ötször játszottak hazai jégen, mindannyiszor nyertek, a Modót 6-2-re, a Linköpinget és a Brynast 4-1-re, a Farjestadot 2-1-re, míg szombaton a Djurgardent 3-2-re verték otthon. A SAIK-ban egy játékos hozza a pont per meccs átlagot, Par Lindholm 4+6 ponttal, míg Andrew Calof és Kirill Kabanov 9-9 pontos (7+2 és 1+8) ponttal áll, mögöttük a 8 pontos Tim Heed (3+5) érdemel említést. A kapuban Markus Svensson remekel, 93,9%-os védési hatékonysága kiváló, 1,55-ös gólátlaga messze az SHL legjobbja az aktív kapusok között.

A Vaxjö Lakers a 4. helyen áll, tízből találkozóból hatszor nyertek. Gólkülönbségük 27:17, ami a Skelleftea 33:21-es mutatójához képest egy picivel rosszabb. A Vaxjö idegenben jó, négyből háromszor nyertek. Legutóbbi három mérkőzésükből kettőt megnyertek, ám olyan csapatokat győztek le, amelyek a tabella végén találhatóak. Két legjobbjuk az egyaránt 3+6-os mutatóval 9 pontos Robert Rosén és Tuomas Kiiskinen, illetve Nick Johnson emelkedik még ki 7 ponttal (4+3). Első számú kapusuk Cristopher Nihlstorp, aki 92,3%-kal védett 7 meccsen, míg Stefan Steen három meccsen állt a kapuban, 95%-kal teljesítve.

173. Skelleftea - Växjö, 1 (1.93) - Tippmix

A két csapat tavaly ötször találkozott, ebből csak kétszer nyert a Skelleftea, akkor is csak túlórában. Most viszont úgy érezzük, a SAIK lendületben van és visszavághat a tavaly elszenvedett csúfságokért.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!