<>

 
 
 
A Copa Südamericanában tartalékos, míg a férfi kosárlabda Európa-kupában egy alábecsült csapatra fogadunk.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Tartalékos és alábecsült csapat

A Copa Südamericanában tartalékos, míg a férfi kosárlabda Európa-kupában egy alábecsült csapatra fogadunk.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

186. Telekom Bonn-Strasbourg, 2 (2,26) - kosár Európa-kupa, 19:30

A múlt szezonbeli német 3. helyezett fogadja a francia ezüstérmest. Két hasonló színvonalú bajnokságról van szó, talán kicsit az utóbbi felé dől a mérleg nyelve. Ez egy érv. A második a keret minősége, amelyben szerintünk a Strasbourg jelenleg jobban áll, bajnokesélyesnek mondható továbbra is, jól együtt maradt. Eközben a Bonn gyengült, inkább középcsapatnak várják a szakértők. Harmadszor számít a forma, a vendégek hat eddigi tétmérkőzésükből (bajnoki, kupa és Ek) ötöt megnyertek, eközben a németek csak egyet tudtak kiizzadni a BBL-ben négyből. Segít a 2-es ügyében, hogy a Strasbourg vezetőedzője, Vincent Collet hangsúlyozta, hogy prioritásként kezeli a sorozatot. A Bonn mellett erős érv lehet a hazai pálya, de a jelen állapotok szerint a Strasbourg az okos választás, és esik is a szorzója elég rendesen.

232. Cesar Vellejo-Bahia, 1 (2,30) - Copa Südamericana, csütörtök 03:00

A perui 8. fogadja a brazil 17. helyezettet, 2-0-ról folytatják, a tét a negyeddöntő. A César Vallejo helyezése nem reális, két mérkőzéssel kevesebbet játszott a mezőnynél. Az előző idényben 5. lett, otthon hagyományosan erős, 11-3-1-es mérleggel a második legjobb volt. A Bahia viszont tényleg bajban van, alig 10 fordulóval a szezon vége előtt a kiesőzónába csúszott, immár zsinórban három nyeretlen mérkőzést számlál és képtelen gólt lőni. Éppen ezért kockáztat szerdán, öt legjobbját nélkülözve utazott el. Vegyes csapat lép tehát pályára, emiatt kezdett el zuhanni a peruiak oddsa, és emiatt dőlhet az egyébként erősen háromesélyes visszavágó a hazai oldalra. A továbbjutás nehéz ügy a César Vallejo számára, de a győzelem megoldható.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!