<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Pontgazdag Pats-Jets derbi várható

Még egy vereség a New York Jets részéről és búcsút mondhat a csapat a szezonnak. Mindent bele kell adnia csütörtök éjjel, pechjére a feltámadó New England Patriots otthonába látogat a csapat.
NFL, 7. hét
New England Patriots – New York Jets
Csütörtök, 2:25

Az egész játékrendszert kidobta a kukába Bill Belichick, a New England Patriots vezetőedzője a negyedik forduló után. Akkor a Pats 2-2-vel állt és látszott, hogy nem megy a kísérletezgetés, valami újra van szükség. Nos, a Bengals ellen már ebben a szisztémában futott ki a csapat és lemosták a tigriseket hazai pályán. Tom Brady újra régi önmagát idézte. Hogy nem csak hirtelen fellángolásról volt szó, azt jól mutatta a múlt heti, Buffalo Bills elleni idegenbeli mérkőzés. A hazai pályán veszélyes Bills-t megfojtotta a Pats, sima 37-22-es győzelem lett a vége, szinte egy percig nem forgott veszélyben a siker. Most a csoportellenfél Jets ellen is hengerelhetnek a Hazafiak. A támadók legalábbis, mert a védelemből elég sokan estek ki. Még jó, hogy a már említett Brady és elkapói egyre jobb formába lendülnek.

Ugyanez nem mondható el a Jetsről. A New York-i alakulat egy győzelemmel (csak a pocsék Oaklandot sikerült vernie a gárdának) és zsinórban öt vereséggel szerénykednek a csoport utolsó helyén. Amennyiben most is kikap a csapat, akkor végképp búcsút inthet a szezonnak, habár a rájátszás azért előzetesen is irreális vágy volt a Jets-drukkerek részéről. Nagy gondban van Rex Ryan, hiszen mindkét irányítója csődöt mondott már a szezon során. A Chargers elleni 31-0-ás vereség után a Denver ellen újra visszaállhatott Geno Smith, nem is volt rossz, de azért nagyon messze volt a Jets attól, hogy megszorongassa a félgőzzel teljesítő Broncost. A 17-31-es vereség azért mindenesetre jobban nézett ki, mint az egy héttel korábbi eredmény. A New York védelme pocsék, egyedüli reménye a csapatnak az lehet, hogy az offense magára talál.

Tipp

Patriots - Jets 41,5 pontnál több (1.60)

Éppen ezért lehet bízni abban, hogy a mindkét oldalon gyenge védelmek nem lesznek majd képesek megállítani az ellenfelek támadóit, azaz igazi pontgálába torkollhat a mérkőzés. A főműsoridős meccseken ez általában szokott jönni és a New England legutóbbi 9 meccsén is nyolcszor jött az over. Most is merünk erre tenni.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!