<>

 
 
 
Az Eb-selejtezők után visszatérünk a bajnoki csatákhoz, pénteken a francia második vonalban szakítanánk nagyon egy döntetlennel és egy hazai sikerrel!
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Francia kaland

Az Eb-selejtezők után visszatérünk a bajnoki csatákhoz, pénteken a francia második vonalban szakítanánk nagyon egy döntetlennel és egy hazai sikerrel!

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

106. Auxerre - Nancy, X (2.95) - francia másodosztály, 20:00

Mindkét alakulat jó formában várja a rangadót. A hazai együttes a 10., 10 meccsen 13 egységet szerezve. Otthon 2-1-2-es mérleget tud felmutatni, a formája jó, hiszen öt játéknap óta nem kapott ki. Jean-Luc Vannuchi alakulatánál vannak sérültek, két középpályás és két támadó huzamosabb ideje sérült. A Nancy a 4. 17 ponttal, 4-5-1-es sorral. A piros-fehérek 2-1-1-es mutatót produkáltak a túrákon, egyetlen vereségét Brestben szedte össze rangadón. A forma ezen az oldalon is rendben van, Dembeléék legutóbbi öt mérkőzésükből hármat behúztak, kétszer remiztek. Egy csatár két-három hete nem bevethető, egy bekk viszont már több mint egy hónapja sérült. Az elmúlt években többször is remiztek a felek ebben a felállásban - ma is erre látunk jó esélyt. Mindkét alakulat a veretlensége megőrzésére helyezi majd a hangsúlyt, ebből pedig könnyen kijöhet egy hangulatos döntetlen...

108. Niort - Orleans, 1 (1.95) - francia másodosztály, 20:00

A 8. fogadja a 13. helyen állót a 11. fordulóban. A Niort remek védelemmel bír, miután 10 kör alatt csak 8 gólt kapott, viszont támadójátéka gyatra a maga 9 lőtt góljával. Ennek köszönhetően meglehetősen sok már most a döntetlen a neve mellett... Otthon viszont acélos kis csapat 3 győzelemmel és 2 döntetlennel és mindössze egyetlen bekapott góllal. Az Orleans újoncként a bennmaradást tűzte ki célul és keretéhez mérten meglehetősen jól kezdett, ám gyorsan vissza is esett, legutóbbi 6 meccsén képtelen volt nyerni és így már csak a gyenge középmezőnyben található. Vendégként 2-1-2 mérleggel bír, zsinórban két vendég meccsét elveszítette (Valenciennes, Tours). A Niort kerete erősebb, idén is a tabella elejébe várható, míg az Orleans inkább a hátsó régióba, hazai pályán ekkora oddson érdemes lehet a Niort sikerére fogadni!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!