<>

 
 
 
A Juventus idegenben, a Monaco és a Lille hazai pályán hozhatja a kötelezőt a topligás hétvége nyitányán.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: Juventus, Monaco és Lille

A Juventus idegenben, a Monaco és a Lille hazai pályán hozhatja a kötelezőt a topligás hétvége nyitányán.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

180. Monaco - Evian Thonon Gaillard, 1 (1.46) - francia bajnokság, 20:00

Mindkét együttes gyenge rajtot vett idén, ez inkább a Monaco esetén meglepő, az Evian csapatát a legtöbb szakértő egyébként is a kieső zóna környékére várta... A hazaiak 9 kör alatt 11 pontig jutottak, ez pedig mindössze a 13. helyre elegendő. Biztató a PSG otthonában elért pontszerzés, otthon viszont 1-1-2 mérlegükkel és 3:4 gólarányukkal botladoznak. Rodriguez, Falcao és Riviére távozásával nincs igazi gólszerző, Berbatov egymaga nem elég elöl. Az Evian a botrányos rajt után azért kicsit talpra állt és immáron 3 meccset nyert zsinórban, igazán ütős ellenféllel viszont nem találkoztak ez idő alatt. Vendégként a Rennes elleni méretes zakó után megszorongatták a Bordeaux és a Toulouse csapatát, majd legutóbb a Lorient ellen nyertek. A Monaco is sokat gyengült, de kerete még így is ütősebb, mint az Eviané, még ha nem is sima, de hazai siker várható!

188. Sassuolo-Juventus, 2 (1,42) - olasz bajnokság, 20:45

Az utolsó fogadja az elsőt a 7. fordulóban. A Sassuolo hasonlóan halványan kezdte a szezont tavaly, mint most, ugyanúgy az Inter ellen beleszaladt a késbe, mint most (0-7), de valahogy aztán összekapta magát, elsősorban támadásban, és megúszta. A nyáron nem sok változás történt, úgyhogy maradt a kiesés elleni küzdelem, ami a jelek szerint nehéz ügy lesz. Egyelőre nyeretlen, csak három gólt rúgott, igaz otthon legalább két döntetlent összekapart. A Juventus nem sokat változott a nyár folyamán, Antonio Contét Massimiliano Allegri váltotta. Továbbra is kiválóan védekezik, támadásban Carlos Tévezzel erős, és szokás szerint tarolja le a bajnokságot. Nem rendez kiütéseket, de a három pont fixen megvan. Idegenben lehet jobban sebezni, ám nem ez a Sassuolo fogja. Még egészen tűrhető oddsért jöhet a 2-es.

184. Lille - Guingamp, 1 (1.73) - francia bajnokság, 20:00

A 4. fogadja a sereghajtót a francia élvonal 10. fordulójában. A Lille erre a szezonra is átmentette remek védekezését: 9 forduló alatt mindössze 5 gólt kapott, igaz elöl nem áll jól a 7 lőtt góljával. A bajnokság mellett az El-ben is érdekelt, ahol ráadásul kemény csoportba került. A Guingamp együttesét jobban megviseli a kétfrontos küzdelem, hiszen a kupagyőzelemnek köszönhetően ők is érdekeltek az El csoportkörében. Eddig mindössze 6 pontig jutottak, legutóbbi 4 bajnokijukat elveszítették, vendégként a Lens legyűrése után 3 zakó következett. Támadásban nem állnak jól a mindössze 4 lőtt góljukkal, márpedig ez a jól védekező Lille elleni meccs előtt nem túl jó ómen. A kis bajnoki szünet után nem várunk meglepetést, behúzható a Lille sikere!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!