<>

 
 
 
Di Matteo mester bemutatkozik a Schalke kispadján - szerintünk győzelemmel nyit az olasz tréner a Hertha ellen!
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.78

Új edzőjével feltámadhat a Schalke

Di Matteo mester bemutatkozik a Schalke kispadján - szerintünk győzelemmel nyit az olasz tréner a Hertha ellen!
Német bajnokság
Schalke - Hertha
Szombat, 18:30 óra

Érdekes szezont fut az idén a gelsenkircheni alakulat: a királykékek a bajnokságban botladoznak, ugyanakkor a BL-ben egyelőre tartják a lépést a többiekkel. A Chelsea ellen idegenben, a Maribor ellen odahaza remiztek. No de a Bundesligában! Ott már nagyobb a baj. 7 meccs után 8 egységgel mindössze a 11. helyről várhatta a folytatást. Otthon, a Veltins Arénában még veretlenek Boatengék (1-2-0), ám idegenben gyengék (1-0-3). A válogatott szünet előtt a Hoffenheimhez látogattak Huntelaarék, és ki is kaptak - ezzel telt be a pohár a tulajdonosoknál, és menesztették Jans Kellert. Az utód megnevezésére nem kellett sokat várni, a Chelsea-vel BL-t nyerő talján Di Matteo elfogadta a királykékek invitálását! A keret ezúttal sem lesz teljes. Aogo, Höwedes és Santana a védelemből sérülés miatt marad ki, Matip eltiltását tölti, középről pedig Farfan és Sam nem lesz. Azért így nem lesz egyszerű Di Matteo mesternek összerakni a kezdőt...

A Hertha is 8 pontos, a berliniek is gyengélkednek idegenben (0-1-2) - egyetlen egységüket Freiburgban szerezték, a Leverkusennél és Augsburgban kapituláltak. A leállás előtt verték a fővárosban a Stuttgartot, a szünetben pedig barátságos mérkőzésen tesztelték az ideális kezdőt a szakmai stáb tagjai. A sérültek zöme felgyógyult, így Jos Luhukay erős csapattal állhat ki ma délután.

142. Schalke - Hertha, 1 (1.78) - Tippmix

A Hertha nem nyerni jár a Veltins Arénába... 2004-ben nyert legutóbb, és 9 éve még a pontszerzés sem jött össze a fővárosiaknak. A Schalkénél ugyan még vannak hiányzók, ám az új tréner lendületet ad a gárdának. Mi a hazaiaknak szavazunk bizalmat, szerintünk a pontok Gelsenkirchenben maradnak!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!