<>

 
 
 
A Crystal Palace-hoz látogat a Chelsea, nem sok jót jósolunk a nehéz idény elé néző hazaiaknak a derbin.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.42

A derbin jöhet a Chelsea újabb áldozata

A Crystal Palace-hoz látogat a Chelsea, nem sok jót jósolunk a nehéz idény elé néző hazaiaknak a derbin.
Angol bajnokság
Crystal Palace - Chelsea
Szombat, 16:00 óra

A kristályosok bajnoki nyitánya finoman szólva nem sikerült, két vereséget két döntetlen követett. Az előző két fordulóban aztán megtört a jég, óriási meglepetésre az Everton otthonában megszerezte első győzelmét Neil Warnock csapata, majd a Leicestert is két vállra fektette. Legutóbb azonban a Hull City 2–0-ra diadalmaskodott a Sasok felett, a 7 forduló alatt megszerzett 8 pont pedig a 15. helyre elegendő a tabellán. Adrian Mariappa és Scott Dann bajlódik sérüléssel, ők vélhetően nem léphetnek ma pályára.

Ami a Chelseat illeti, az eddig mutatott játék alapján José Mourinho együttese az idei Premier Legaue legnagyobb esélyese, védekezésben is remekül teljesítenek Terryék, a Fabregassal és Diego Costával kiegészült támadósorról pedig csak szuperlatívuszokban lehet beszélni. A hét meccsen lőtt 21 gól önmagáért beszél, akárcsak a 6-1-0-s mutató. Legutóbb ráadásul rangadót nyertek Hazardék, a belga vezérletével az Arsenal távozott pont nélkül a Stamford Bridgeről. A már hosszabb ideje sérült Drogba – Ramires duó elvileg felépült, s bár a hírek szerint Zouma, Schürrle és Diego Costa is hagyott ki edzéseket a napokban, nagyon meglepődnénk, ha utóbbi két labdarúgó nem lenne ott a csapatban.

157. Crystal Palace - Chelsea, 2 (1.42) - Tippmix

Az előző szezonban a Palace megviccelte a Chelseat, Terry öngóljával ugyanis mindhárom pontot otthon tartotta a Selhurst Parkban. Most nem tudjuk elképzelni, hogy akár csak egy pontot is elcsenjen Dávid Góliáttól, a tisztes helytálláson kívül nem tudunk többet elképzelni a hazaiaktól. Elképzelhető, hogy a várnál nehezebben, de nyernek a vendégek!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!