<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Wigan, West Ham és a Rennes

A bőséges szombati kínálatból három termetes szorzót is szállítunk: a Angliában a West Ham és a Wigan, míg a franciáknál a Rennes lehet a nyerő!

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

153. Wigan - Brentford, 1 (2.00) - angol másodosztály, 16:00

Ahhoz képest, hogy a Wigan az előző idényben osztályozót játszhatott a feljutásért, idén meglehetősen gyenge rajtot vett, miután 11 forduló után 10 ponttal csupán a 21. helyen tanyázik. Immáron 6 bajnoki forduló óta nyeretlenek, de a vezetőség a Wolves és a Notthingham ellen elért remi után bizakodó. A tavaly keretből ugyan távozott pár meghatározó játékos, ennél azonban a jelenlegi keret többre hivatott...

A Brentford újoncként a bennmaradást tűzte ki célul és a kezdés nem is sikerült rosszul: 11 forduló alatt szerzett 17 pontjával a 10. helyen áll, vendégként viszont az utóbbi időben nem megy jól, legutóbbi két idegenbeli szereplésén (Middlesbrough, Watford) pontot sem szerzett a csapat. Amennyiben a Wigan hátul képes lesz megfogni a remek formában játszó Douglast, akkor lehet esélye az újonc ellen, ekkora oddson mindenképp megér egy próbát!

156. Burnley-West Ham, 2 (2,58) - angol bajnokság, 16:00

A 19. fogadja a 7. helyezettet a 8. fordulóban. A Burnleynek az is meglepetés volt, hogy feljutott, kevés pénzből, szűkös kerettel próbálkozik azóta, és ugyan kieső, de végülis már négy döntetlennél jár az élvonalban. A gólszerzéssel vannak az egyértelmű gondok, hét meccs, három találat, édeskevés. Otthon 0-0-val kihúzta a Sunderland és a Manchester United ellen. A West Ham küzdött a bennmaradással, de végülis az utolsó hetekben már nem kellett aggódnia. Idegenben ügyesen szerepelt. A nyáron óvatosan, de erősített, míg Andy Carroll hosszú távú kidőlése nem segített támadásban. Úgy a 7., hogy túl van a Tottenham, Southampton, Liverpool, Manchester United négyesen. Van potenciál a Kalapácsosokban, és akár egyetlen gól elég lehet a sikerhez, a Burnley előbb-utóbb kipukkad.

181. Metz-Rennes, 2 (2,90) - francia bajnokság, 20:00

A 9. fogadja a 12. helyezettet a 10. fordulóban. A Metz letarolta a másodosztályt, könnyedén jutott fel az élvonalba, amelyhez egyelőre jól alkalmazkodik. Lille-ben 0-0-ra végzett, legyőzte a Lyont hazai pályán, majd három mérkőzést hozott zsinórban, ami akkor is bravúr, ha alsóházi ellenfelek voltak. Otthon 3-1-0-s mérleggel és 9-3-as gólaránnyal a liga egyik legjobbja. Támadásban jeleskedik, de a házi gólkirály most kidőlt, egy rutinos középpályás és két védő kidőlt. A Rennes az élvonal egyik hagyományos csapata, a középmezőny eleje mindig összejön, de annál több ritkán. Mindig akad néhány kiváló játékos, most is így van. Ez számíthat a rutin mellett, és a keret is sokkal jobban áll. Az idegenbeli mérleg nem az igazi, de ez most változhat.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!