<>

 
 
 
A Jönköpings csapatának még van némi reménye a feljutást illetően, míg a vendég Östers a kiesés elől menekül. Gólokat várunk a két motivált együttes találkozóján.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.50

Gólokat hozhat a motiváltak harca

A Jönköpings csapatának még van némi reménye a feljutást illetően, míg a vendég Östers a kiesés elől menekül. Gólokat várunk a két motivált együttes találkozóján.
Svéd másodosztály
Jönköpings Södra - Östers
Hétfő, 19:00 óra

A Jönköping 51 ponttal a 4. a tabellán, előbbre nem tud lépni, így a feljutásról lemaradt a társulat. Az egyik legjobb támadósorral rendelkezik a ligában, 57-34-es a gólaránya, hazai környezetben pedig masszív: 9-2-3-as a sora, ehhez 37-17-es találati mutató társul. Olssonék formája lenyűgöző, augusztus közepe óta nem kaptak ki, legutóbbi nyolc bajnokijuk közül hetet behúztak a zöldek. Mindössze kétszer fordult elő, hogy nem találtak be saját közönségük előtt...

A vendégek menekülnek a kiesés és az osztályozó elől, eddig nem állnak nyerésre, ugyanis a 13., play off pozícióban tanyáznak 31 ponttal. A helyzetük nem reménytelen, ugyanis három rivális is lőtávolon belül állomásozik. Eddig idegenben nem brillíroztak a fiúk (2-7-5), és a formájuk is gyenge: hét bajnokiból csak egyet nyertek meg - nem is csoda, hogy a veszélyes zónába süllyedtek. Az egyik támadójuk eltiltott lesz, a hatgólos csatár bizony hiányzik majd, az már egyszer biztos.

Tipp: Jönköpings Södra - Östers, 2.5 gól felett (1.50) - Tippmixpro

A pontot ezúttal a vendégeknek fontosabbak, hiszen még van esély az osztályozó megúszására. Motivációs probléma nem lesz, és szerintünk óvatosság sem! A felek nekirontanak egymásnak, és ebből összejöhet 3 találat. Mi ezt az opciót favorizáljuk...

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!