<>

 
 
 
A bikák kezdik összeszedni magukat, a tartalékos bergamóiak ellen behúzhatják a három pontot...
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.85

Hiányos csapatot veretünk a Serie A-ban

A bikák kezdik összeszedni magukat, a tartalékos bergamóiak ellen behúzhatják a három pontot...
Olasz bajnokság
Torino - Atalanta
Vasárnap, 15:00 óra

A 10. fordulót rendezik a Serie A-ban a hétvégén. A hazaiak gyengébben kezdtek a várakozásnál, 9 fellépés után mindössze 11 egység áll a nevük mellett. Hazai környezetben 2-2-1-es mérleget hozott össze Giampiero Ventura alakulata, a Verona fosztotta ki, legutóbbi két meccsét viszont egyaránt behúzták a bordók az Udinese és a Parma ellen. A forma ugyanakkor szeszélyes, hiszen a túrákon viszont veszítettek Darmianék, előbb a Napoli, majd a Lazio otthonából is üres kézzel kulloghattak haza a torinóiak.

A keretben vannak hiányzók, elsősorban a védelemből: Molinaro és Bovo nem léphet pályára, Glik szerepeltetésére azonban van némi esély.

Az Atalanta sem brillírozik, és akkor még finoman fogalmaztunk. A kék-feketék 9 meccsen 8 egységet szereztek, idegenben egy siker mellett (Cagliari) háromszor megégtek, ráadásul zsinórban. És ezeken a túrákon nem is lőttek gólt Denisék... Hogy nem szakadtak le a bergamóiak, az annak köszönhető, hogy hazai pályán azért csipegetnek pontokat. Verték a Parmát, a Napolival remiztek a minap. Stefano Colantuono mester nincs könnyű helyzetben, hiszen a déliek elleni pontszerzés áldozatokkal járt. Eltiltott lesz egy kezdő bekk és egy kezdő középpályás, egy ugyancsak meghatározó középpályás és egy csereközéppályás pedig sérült. Az Atalanta keret ennyi hiányzót azért nem nagyon bír el...

241. Torino - Atalanta, 1 (1.85) - Tippmix

A hazai pálya előnye, a teljesebb keret és a minőségibb csapat is a hazaiak mellett szól. Az az érzésünk, hogy Quagliarelláék nem hibáznak, és folytatják a felzárkózást a középmezőnyhöz. Szerintünk nyernek a bikák!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!