<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Pályán a csapat, amelyik szinte mindig győz

A Bayern majdhogynem felülmúlhatatlan idegenbeli mutatót (15 győzelem, két döntetlen) produkált a legutóbbi idényben, miközben a Freiburg sokat gyengült. Csak a gólkülönbség kérdéses?
Német bajnokság
Freiburg–Bayern München
Kedd, 18:30

Noha a Freiburgnál a legkevésbé a védelem összetétele változott az új idényre, a nagy problémák mégis itt adódnak: három Bundesliga-meccsen nyolc gólt kapott a társaság. Pocsék tehát a rajt, és aligha kedd este várható a felemelkedés, hiszen a bombaerős Bayern München érkezik.

Fő tipp

Freiburg–Bayern, csak egy csapat szerez gólt (1.90) - Betclic

Bátrabbaknak

Freiburg–Bayern, 2,5-nél több Bayern-gól (2.10)

Csak tetézi a hazai gondokat, hogy a legutóbbi évad meglepetéscsapata ezúttal nem számíthat több sérültre, illetve a Hoffenheim ellen kiállított Coquelinre és Mehmedire. Ha a fentiekhez hozzátesszük, hogy a bajor alakulat hosszú-hosszú évek óta a Freiburg mumusa – egy döntetlen és megszámlálhatatlan vereség a mérleg –, akkor máris kristályosodik, miért favorizáljuk Guardiola focistáit.

Várható Freiburg-kezdő:
Baumann - Mujdza, Diagne, Ginter, Sorg - Schuster, Fernandes - Schmid, Kerk - Guedé, Freis

A Kicker című lap szerint ma este Pizarro veszi át Mandzukic helyét a münchenieknél, de szerepeljen bármelyik csatár, óriási a fölény a két együttes játékereje közt. A Bayern pénteken a Chelsea ellen játszik Prágában az Európai Szuperkupáért, s bár eddig elmaradt a szárnyalás, attól aligha kell tartani, hogy az új spanyol szakvezető sokpasszos focija gyengíti az eredményeket. Hónapok óta csak a Dortmund tudta legyőzni a Bayernt, amely azóta hét fellépésen van túl, és természetesen megnyerte valamennyit.

Várható Bayern-kezdő:
Neuer - Lahm, van Buyten, Dante, Alaba - Schweinsteiger - Robben, T. Müller, T. Kroos, Ribery - Pizarro

Kiindulva abból, hogy a Freiburg a legutóbbi négy összecsapáson még gólt sem tudott rúgni a Münchennek, jó esélyt látunk a viszonylag sima vendégsikerre, mint ahogy egészen könnyedén el tudjuk képzelni azt is, hogy Neuer – aki megúszta találat nélkül a Frankfurt és a Nürnberg elleni bajnokit is – eszén ezúttal sem tudnak túljárni a rivális futballistái.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!