<>

 
 
 
Hazai pályán fogadja a harmadosztály újoncát az Aston Villa. A birminghamiak remekül rajtoltak, ám azóta két vereséget is elszenvedtek. Ezúttal várhatóan nem hagyják otthon a góllövő cipőiket.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.70

Most nem puskázza el a Villa

Hazai pályán fogadja a harmadosztály újoncát az Aston Villa. A birminghamiak remekül rajtoltak, ám azóta két vereséget is elszenvedtek. Ezúttal várhatóan nem hagyják otthon a góllövő cipőiket, még akkor sem, ha kissé tartalékosan is állnak majd ki szerda este.
Angol Ligakupa, 2. forduló
Aston Villa – Rotherham
Szerda 20:45

Talán a legvérmesebb Aston Villa drukkerek sem számítottak arra, hogy ilyen szenzációsan kezdiik a bajnokságot. Idegenben ütötték ugyanis ki 3-1-re az Arsenal gárdáját. Utána azonban következett a Chelsea elleni vereség (2-1), majd a hazai bukó a Liverpool ellen (0-1). Különösen ez utóbbi miatt bosszankodhatnak, hiszen rengeteg helyzetet puskáztak el. 17 helyzetükből mindössze háromszor találták el a kaput. Most két vereség után visszatértek egy kicsit a földre, várhatóan bele akarják majd mélyeszteni a fogukat egy kicsit a következő ellenfélbe, ami a fogadóknak csak jól jöhet szerda este. A Villánál közismerten kiemelt célpont minden évben a Ligakupa, hiszen a bajnokságban és az FA-kupában sem tudnak brillírozni, ezért a nagyok által félvállról vett harmadik számú sorozatra nagy hangsúlyt fektetnek. Tavaly elődöntősök voltak. A csapathírek szerint mindenki bevethető. Paul Lambert menedzser két új nyári igazolást is kipróbálhat Nicklas Helenius és Aleksandar Tonev személyében.

A Rotherham az egyik kellemes meglepetés eddig idén Angliában. Újoncok a harmadosztályban, de négy forduló után nem is állnak rosszul, egy győzelmük és három döntetlenjük van, ráadásul a Ligakupában kiejtették a másodosztályú Sheffield Wednesdayt (2-1 otthon). Bár ez nem rossz eredmény, azért a klub nem számít az óriásölők közé, hiszen 2009 óta ez az egyetlen győzelmük a sorozatban, korábban mindig az első körben elhullottak.

Tipp
Aston Villa–Rotherham, 1, európai hendikep -1 (1.70) - Betclic
Bátrabbaknak
Aston Villa–Rotherham, a Villa 2,5 gól felett lő (2.05)

Az Aston Villa egyelőre csak az első meccsen hozta azt, amit el lehet várni a csapattól (akkor még többet is), most viszont két vereség után ideje lesz kárpótolni a szurkolókat is. Szimpatikus csapat a Rotherham, de azért nem valószínű, hogy nagyon ellent tudnának állni a hazaiak rohamainak. Óriási kiütés nem valószínű, de egy kétgólos Villa győzelem azért papírformának mondható.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!