<>

 
 
 
Kiütéses első meccs után kellene talpra állnia a francia Lyonnak. A Sociedad két szenzációs góllal nyert egy hete idegenben, most viszont otthon kell megállítania a vendégcsapatot. Nem lesz egyszerű feladat.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.79

Visszaadja-e a Lyon a baszk pofont?

Kiütéses első meccs után kellene talpra állnia a francia Lyonnak. A Sociedad két szenzációs góllal nyert egy hete idegenben, most viszont otthon kell megállítania a vendégcsapatot. Nem lesz egyszerű feladat.
Bl-selejtező, visszavágó
Real Sociedad – Olympique Lyon
Szerda 20:45 óra

A baszk Sociedad már a tavalyi szezonban is kellemes meglepetést okozott a spanyol bajnokságban, jó formájukat pedig átmentették az új szezonra is. A Getafe hazai 2-0-s legyőzése után a Lyon ellen idegenben is 2-0-ra nyertek. A hétvégén az Elche ellen viszont csak egy sovány 1-1-re futotta, ráadásul csak nehezen egyenlítettek. Ezen a meccsen fejben már valószínűleg a szerda esti meccsre készültek, hiszen nagy siker lenne számukra a továbbjutás. A találkozón nagyjából ugyanaz a védekezőbb felfogású csapat lép majd pályára, amelyik Lyonban is játszott.

A franciák talán kissé könnyedén vették az első meccset, de a játék képe alapján egyébként sem volt benne kétgólos különbség (két rendkívül jól eltalált gól döntött a Sociedad javára). A pofon még a hétvégén is éreztette a hatását, hiszen kikaptak otthon 1-0-ra a Reims-től, és még egy tizenegyest is kihagytak.

Főtipp
Real Sociedad – Olympique Lyon, 2,5 gól felett (1.79) Betclic
Melléktipp
Real Sociedad – Olympique Lyon, mindkét csapat gólt szerez (1.72)

Most viszont biztosan mindent beleadnak, hogy továbbjussanak. Jelenleg erre 6,5-8,5 körüli oddsot adnak a fogadóirodák, ám ha a Lyon szerzi az első gólt, akkor bármi megtörténhet. Az óriási tapasztalat is a vendégek javára szól, nem valószínű, hogy megremegne a lábuk, ha a csoportba kerülésről van szó. Azért persze ebbe a Sociedad is beleszól még. Gólokban gazdag mérkőzést várunk, amelyen mindkét együttes betalál. Talán a nagyobb akarás miatt kijöhet egy sovány Lyon-győzelem, de nem valószínű, hogy a Sociedad innen már elbukná a mérkőzést.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!