<>

 
 
 
Kínos vereségbe futott bele múlt héten a Pittsburgh Steelers. Még egy ilyen botlást nem engedhet meg magának a csapat, a Tennessee Titanst mindenképp le kell vernie Roethlisbergeréknek.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tarolhat a felpaprikázott Pittsburgh

Kínos vereségbe futott bele múlt héten a Pittsburgh Steelers. Még egy ilyen botlást nem engedhet meg magának a csapat, a Tennessee Titanst mindenképp le kell vernie Roethlisbergeréknek.
NFL, 11. hét
Tennessee Titans - Pittsburgh Steelers
Kedd, 02:30 óra

Óriási meglepetéssel kezdte a szezont a Titans, a Kansast verte idegenben a csapat, azóta viszont minden visszatért a régi kerékvágásba: pofozógép lett a Tennessee-ből. Csak a Jaguarst tudta verni az együttes, legutóbbi három meccsén pedig a Washington, a Houston és a Baltimore is eltángálta a csapatot. Otthon kifejezetten rossz a Titans, négy meccséből hármat is elveszített. A Titans támadószekciója pocsék, 1994 óta nem ért el ilyen kevés pontot a gárda, mint a mostani szezonban. A védelem még nem lenne olyan rossz, de összességében így is csak az nem veri el a Tennessee-t, aki nem akarja.

Márpedig a Steelers most valószínűleg nagyon akarja. Bődületesen nagyot égett ugyanis a Pittsburgh egy hete, amikor toronymagas esélyesként kikapott a csapat 20-13-ra a szégyenletesen rossz New York Jets ellen. Pedig a védelem akkor is a helyén volt, támadásban azonban minden balul sült el. Rengeteg eladott és elejtett labda, bénázó elkapók és összeomló támadófal. A Steelers alig tudott néhány métert megtenni, mindent elmond a meccsről, hogy az utolsó percekre kapta csak össze magát a gárda. Akkor sikerült is TD-t elérni. A Pittsburgh kimondotta rájátszásba akar jutni, még egy ilyen kisiklást tehát nem engedhet meg magának a gárda.

Titans - Steelers, 2, hendikep -3,5 pont (1.60)

A Steelers ebben a szezonban eddig négyszer kapott ki, mindegyik igencsak égő volt a csapat számára. Viszont mindegyik után úgy felszívták magukat Ben Roethlisbergerék, hogy a következő ellenfelüket agyba-főbe verték. Most is ezt várjuk tőlük, a Pitt legalább 4 ponttal nagyobb különbséggel fog nyerni a Titans otthonában.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!