<>

 
 
 
Két jó formában lévő csapat találkozik szombaton délután a Goodison Parkban, ahol a góloké lehet a főszerep.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Jöhetnek a gólok az Everton-West Hamen

Két jó formában lévő csapat találkozik szombaton délután a Goodison Parkban, ahol a góloké lehet a főszerep.
Angol bajnokság
Everton – West Ham
Szombat, 16:00 óra

A liverpooliak teljességgel kiszámíthatatlanok az idei szezonban, ezt a gárda eddigi mérlege is alátámasztja; 11 meccsen 3 győzelem 5 döntetlen és 3 vereség a csapat mérlege. Négy meccse viszont nem talált legyőzőre Roberto Martinez alakulata, a Burnleyt és az Aston Villát két vállra fektették, míg a Swanseaval és a Sunderlanddal megosztoztak a pontokon. Európában is érdekeltek a Stolverkosok, ahol viszont szépen menetel az együttes, a Krasznodart, a Lille-t és a Wolfsburgot megelőzve Lukakuék vezetik az Európa-liga H-csoportját. A sérülések viszont nem kímélik az együttest, Barry, Alcaraz, Oviedo, Stones, Mirallas és Kone is a maródiak listáján szerepel.

Everton – West Ham, mindét csapat gólt szerez (1.55)

Ami a West Hamet illeti, a kalapácsosok óriási meglepetésre tartják az élmezőny tempóját, hiszen 5 sikerrel, 3 ikszel és 3 vereséggel a negyedikek a tabellán. A Sam Allerdyce irányította gárda ráadásul még régebb óta veretlen, mint a mai ellenfél, a legutóbbi 5 fordulóban minimum egy pontot szereztek Downingék, ráadásul legyőzték a címvédő Manchester Cityt is. Alex Songon kívül elvileg mindenki felépült sérüléséből, így a kameruni hátvédet leszámítva mindenkit bevethet Big Sam.

Az Everton támadószekciója egyértelműen erősebb, mint a védelme, ezt Eto’o, Lukaku vagy Naismith neve, valamint a csapat 20 rúgott gólja is jól bizonyítja. A WHU csatársora sem tétlenkedik azonban idén, csupán eggyel maradnak el a szerzett gólok tekintetében mai riválisuktól, éppen ezért minimum 1–1 gólt várunk a csapatoktól!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!