<>

 
 
 
A Chelsea a Schalkéhez látogat a BL keddi játéknapján, egy esetleges győzelemmel pedig megnyerné a G-csoportot.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.82

A Chelsea ezúttal már nem kegyelmez

A Chelsea a Schalkéhez látogat a BL keddi játéknapján, egy esetleges győzelemmel pedig megnyerné a G-csoportot.
Bajnokok Ligája
Schalke - Chelsea
Kedd, 20:45 óra

A gelsenkircheniek persze aligha adják majd olcsón a bőrüket, pláne úgy, hogy a hétvégén rangadót nyertek a Bundesligában; a Wolfsburgot fektették két vállra a bányászvárosiak (3–2). A hazaiak edzőjének, Roberto di Matteónak egyéb iránt rendkívül pikáns lesz a találkozó, hiszen éppen az olasz menedzser irányítása alatt nyert BL-t a londoni alakulat, most mégis volt csapata orra alá készül borsot törni a szakember. A Schalke egyébként felemásan muzsikál a legrangosabb európai kupasorozatban, az első játéknapon éppen a Stamford Bridge-ről távoztak értékes ponttal (1–1), ezután viszont nem tudták legyűrni a szlovén Maribort (1–1). A harmadik fordulóban otthon verték a Sportingot (4–3), Lisszabonban viszont alulmaradtak (2–4). Fontos hiányzói is lesznek a németeknek, Draxler, Kolasinac és Farfan sérült, de Giefer, Goretzka, Obasi és Sam játéka is kérdéses.

123. Schalke - Chelsea, 2 (1.82) - Tippmix

José Mourinho együttese a Premier Leagueben egyelőre megállíthatatlannak tűnik, 12 mérkőzésen 10 győzelem és 2 döntetlen a Kékek mérlege, s immáron 8 ponttal előzik meg a legnagyobb rivális Manchester City-t. A BL-ben sem találtak még legyőzőre Hazardék; a nyitányon ugyan ikszeltek a Schalkéval, ezt követen viszont nyerni tudtak Lisszabonban (1–0), majd a Maribort is kiütötték (6–0), legutóbb viszont Szlovéniában értékes pontokat hullajtottak (1–1). Sérülésről nincs hír, így a legerősebb keret utazott el Gelsenkirchenbe.

Habár a Schalke éledezni látszik a Bundsligában, szerintünk az idény eddigi tétmeccsein még veretlen Chelsea ellen nem vehetik fel a versenyt, ráadásul vendégeket a bosszúvágy is hajthatja a londoni 1–1 miatt. Arról nem is beszélve, hogy ha Terryék begyűjtik a 3 pontot, azzal biztosan megnyerik a csoportot, így vélhetően könnyebb ellenféllel találkozhatnak majd a nyolcaddöntőben. Mi biztosra vesszük Fábregasék sikerét!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!