<>

 
 
 
A City reményei csak győzelemmel maradnak életben, muszáj támadniuk - a Bayern ellen viszont veszélyes lehet ez. Gólgazdag kilencven perccel számolunk...
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.63

Gólzáport várunk Manchesterben

A City reményei csak győzelemmel maradnak életben, muszáj támadniuk - a Bayern ellen viszont veszélyes lehet ez. Gólgazdag kilencven perccel számolunk...
Bajnokok Ligája
Manchester City - Bayern München
Kedd, 20:45 óra

A Manchester Citynek nagyon nem megy a BL-ben. Az idei kiírásban is meglehetősen balszerencsések Nasriék: az Allianz Arénában a ráadásban kaptak ki, Moszkvában 2-0-ról egyenlített ki hathatós játékvezetői segédlettel a CSKA - így nem is csoda, hogy csak két egység áll a halványkékek neve mellett. Pellegrino mester alakulata győzelmi kényszerben lép pályára, ugyanis ha ma nem húzzák be a három pontot Kompanyék, úgy nem a saját kezükben lesz a döntés a záró fordulóban.

Nincs kirobbanó formában a City: a hétvégén ugyan győztek Agüeróék a Swansea ellen, de nem volt meggyőző a mutatott játék. A védelem szellős, ráadásul Kolarov sérült, a védekező középpályások közül pedig Fernandinho és Toure eltiltását tölti - mindketten az oroszok ellen kaptak pirosat. Persze, igencsak bőséges a keret, ám az ő hiányuk azért érzékeny veszteség. Rajtuk kívül Silva hagyja ki a kilencven percet, várhatóan Jovetic kerül be a kezdőbe.

112. Manchester City - Bayern München, 2.5 gól felett (1.63) - Tippmix

A bajoroknál minden a legnagyobb rendben, vezeti a bajnokságot, száz százalékos teljesítményt nyújtottak eddig a BL-ben, remek formát mutatnak, négyesével vágják a gólokat, és a védelmük is jól zár. November elején kaptak utoljára gólt, azóta három tétmeccsen 10-0 a találati mutatójuk. Riberyék a hétvégén a Hoffenheimet intézték el fölényesen. A bajoroknál is lesznek hiányzók: a hátsó alakzatból Alaba, Badstuber és Lahm sem lehet ott a találkozón, középről Javi Martinez sérült, elől pedig Pizzaro dőlt ki. Ettől függetlenül brutális csapattal utazik Manchesterbe Pep Guardiola együttese, kötve hisszük, hogy sikerül nulla gólon tartani a Bayernt...

A Manchester City nem teheti meg, hogy kivárásra játsszon, muszáj nekirontani a germánoknak. Robbenék ezt kihasználhatják... Az egyébként sem acélos hazai védelem tuti, hogy kapitulál majd, ám Dzekoékban is benne van a potenciál. Szerintünk simán összejöhet három találat az ütközetben - mi ezt az opciót favorizáljuk!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!