<>

 
 
 
Ha hétvége, akkor sztártipp! Ezúttal a népszerű előadóművész, Hevesi Tamás jósolt a megannyi rangadóra.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Hevesi: a meglepetések hétvégéje jön!

Ha hétvége, akkor sztártipp! Ezúttal a népszerű előadóművész, Hevesi Tamás jósolt megannyi rangadóra.
Hertha – Bayern München, 2

- A Bayern a hétközi BL-vereség ellenére mit sem veszített erejéből, klasszis csapat, klasszis játékosokkal. Nem nézem le a berlini alakulatot, de nem hiszem, hogy lenne esélye a pontszerzésre.

Málaga – Real Madrid, 2

- Szimpatikus csapat a Málaga, stílusos futballra képes, a bombaformában lévő Real ellen azonban esélye sincs. Magabiztosan nyernek Ronaldóék.

Tottenham – Everton, 2

- Az Everton nagyon jó formában van, szinte tökélyre fejlesztette a kontrajátékát, amivel minden gárdának meggyűlik a baja. Habár a Spurs is éledezni látszik, szerintem Lukakuék meglepik a White Hart Lanen a hazaiakat és meglepetésre nyernek Londonban.

Debrecen – Nyíregyháza, 1

- Minden tiszteletem Mátyus Jánosé, már most érezhető a keze munkája a nyíregyházi csapaton. A Loki viszont rengeteg pontot hullajtott már el, és ha komolyan gondolja a dobogós álmait, akkor az ehhez hasonló mérkőzéseken kötelező a győzelem. Nem lesz egyszerű, de nyernek a hazaiak.

Milan – Udinese, X

- A Milan évek óta keresi önmagát, egyelőre azonban nincsenek meg azok a játékosok, akikkel újra a csúcsra érhetne a gárda. Véleményem szerint már nem olyan vonzó a csapat neve a futballisták körében, és amíg nem lesz eredmény, az igazi klasszisok is távol maradnak a San Sirótól. Most is szenvedést várok, a jó formában lévő Udinese egy pontra jó lehet.

PSV – Feyenoord, 2

- Ha nem lett volna a PSV kétnapos El-csatája, akkor abszolút háromesélyesnek mondanám a rangadót, így viszont nagyon nehéz helyzetben lesznek az eindhoveniek. Fejben biztosan nem lesznek 100 százalékosak, a bombaformában lévő Feyenoordnak pedig ennél nagyobb esélye aligha lesz a meglepetésre. Az az érzésem, hogy élni tudnak a lehetőséggel a rotterdamiak.

Valencia – Barcelona, 2

- A Barcelona félelmetes támadójátékot mutat, Neymar zseniális, Messire nincsenek jelzők és Suárez is megszerezte az első Barca-gólját a hétközi BL-fordulóban. Ha nem is könnyedén, de nyerni fognak a katalánok.

Roma – Inter, X

- Érezhetően jót tett az edzőváltás az Internél, a régi-új tréner, Roberto Mancini felrázta a csapatot. Arra azért kevés lesz, hogy nyerni is tudjanak Rómában, de egy pontot megcsíphetnek.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!