<>

 
 
 
A Lille képtelen hozni tavaly mutatott játékát és rossz formájának köszönhetően csúszik le a tabellán. A PSG ellen sem sok jóra számíthat...
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.63

Micsoda cél: újra első lehet a PSG

A Lille képtelen hozni tavaly mutatott játékát és rossz formájának köszönhetően csúszik le a tabellán. A PSG ellen sem számíthat sok jóra...
Francia bajnokság
Lille - PSG
Szerda, 21:00 óra

Ez a Lille már nem a tavalyi Lille. Pontosabban annyiban látunk hasonlóságot, hogy Rene Girard együttese az idei kiírásban sem védekezik rosszul, ugyanakkor a játék lényegesen gyengébb minőségű az egy évvel korábbihoz képest. Ennek megfelelően a piros-feketék mindössze a 14. pozícióból várják a folytatást, 14 fellépésen 16 egységig jutottak - a vonal alatti brigádok 14-nél járnak. Origiék otthon még csak-csak gyűjtögetik a pontokat, 3-3-1-es mérlegük nem rossz, viszont idegenben felettébb sebezhetőek (1-1-5). Kjaerék formája borzalmas, legutóbbi kilenc bajnokijukból mindössze egyet nyertek meg, azt is a kiesőjelölt Bastia ellen. Az EL-ben még áll a gárda, de nehéz ütközet vár rá a Wolfsburggal szemben... A keret nem lesz teljes, Lopes és Traore egyaránt a középpályáról hiányzik majd, mint ahogy nem lesz a védő Basa sem.

205. Lille - PSG, 2 (1.63) - Tippmix

A PSG a botladozásokkal teli szezonkezdet után begyújtotta a rakétákat, sorra nyeri a meccseit a BL-ben és a bajnokságban is. Az elitligából továbbjutottak a piros-kékek, a hazai pontvadászatban viszont még nem sikerült élre állniuk: 32 egységgel a 2. helyen állomásoznak, hátrányuk azonban már csak egy pont a Marseille-lel szemben. A párizsiak idegenben 4-4-0-ás statisztikát hoztak össze, legutóbbi három kirándulásukon nem botlottak - igaz, mindannyiszor kaptak gólt. A hétvégén a nizzaiak látogattak a Parc des Princes-be, és Laurent Blanc fiai amolyan takaréküzemmódban húzták be a három pontot a svéd center büntetőjével.

A középpályáról Cabeye és Chantome hiányzik a PSG-ben, ám ennél nagyobb baj, hogy az utolsó pillanatban kidőlt Ibrahimovic is, így minden bizonnyal a Cavani, Lavezzi, Lucas trió rohamozza majd Enyeama kapuját.

Az az érzésünk, hogy a párizsiakat a Lille jelenlegi állapotában nem tudja megfékezni. A bajnoki címvédésre készülő fővárosiak elhozzák mindhárom pontot! Tippünk tehát, még Ibra nélkül is: kettes.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!