<>

 
 
 
A Depotivo La Coruna a Spanyol Kupában, a Karsiyaka a férfi kosárlabda Európa Kupában járhat pórul. Okkal!
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? A továbbjutott és a kiesőjelölt

A Depotivo La Coruna a Spanyol Kupában, a Karsiyaka a férfi kosárlabda Európa Kupában járhat pórul. Okkal!

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

162. Karsiyaka-Ventspils, 2 (3,75) - férfi kosár Európa-kupa, 19:00

A 2. fogadja az 5. helyezettet az F-csoport 8. fordulójában. A Karsiyaka török élcsapat, a múlt szezon annyira jól sikerült, hogy simán rájátszásba kerüt, otthon 15 mérkőzésen csak háromszor kapott ki, igaz a Fenerbahcéval a rájátszásban már nem bírt. Azóta is tűrhetően áll, három élcsapat verte meg. Az Európa-kupában egy nehéz csoportban simán továbbjutott három körrel a vége előtt, csak az Euroliga szintjén álló Lokomotiv Kuban és a PAOK verte, utóbbi idegenben. Hat hiányzóval, köztük alapemberekkel sem számol. A Ventspils nem tud versenyre kelni a Zalgirisszel hazájában, de egy stabil szintre képes. Idegenben két sima veresége mellett egyszer már nyert, és maximálisan motivált lehet, hiszen a Buducsnoszttal még versenyben van a negyedik továbbjutó helyért. A minőségi különbség hatalmas a hazaiak javára, de a sok sérült és a motiváció hiánya a 2-est erősíti. Az odds esik is szépen.

219. Deportivo La Coruna-Málaga, 2 (2,45) - Spanyol Kupa, 20:00

A bajnoki 18. fogadja a 7. helyezettet a 3. forduló 1. mérkőzésén. A Deportivo friss feljutó, hagyományaihoz képest nem volt valami meggyőző a másodosztályban, nehezen, védelme révén jutott fel. A nyáron sem történtek döntő változások, kiesőjelölt. Egyelőre tényleg nem versenyképes, otthon kapott már nyolcat, de ha ezt nem számítjuk, az alsóházban egészen jó gólaránnyal bírna. A Valenciát már meglepte a Riazórban, a kupa nem biztos, hogy prioritás. A Málaga az elmúlt években kis híján BL-elődöntőt játszott, azóta kisemmizték, mostanra szedi össze magát. Kameni kapus csodákra képes, segítségével Védelmére épít, ugyan ez nem látszik, miután ötöt kapott a két madridi óriástól. Otthon 4-2-1-es mérleggel és 10-4-es gólaránnyal áll. Reálisan nézve limitált esélyei vannak a kupahelyekre, papíron sokkal jobb csapatok előzik meg, és hosszú távon nehéz lesz velük felvenni a versenyt. A kupa viszont jó kiugrási lehetőség lehet, az odds esik, szép oddsért 2-es.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!