<>

 
 
 
Bár csúnya vereségbe szaladt bele a hétvégén a Lyon, mára rendezik a soraikat Lacazették, így megrángathatják az idegenben szerényen teljesítő Reimset...
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.48

Visszatérhet a nyerő útra a Lyon

Bár csúnya vereségbe szaladt bele a hétvégén a Lyon, mára rendezik a soraikat Lacazették, így megrángathatják az idegenben szerényen teljesítő Reimset...
Francia bajnokság
Lyon - Reims
Csütörtök, 21:00 óra

A gall bajnokságban a 16. játéknapot rendezik a napokban. Hőseink közül egyértelműen a pályaválasztó van kedvezőbb pozícióban, a dobogóért harcol, és bizony reális esélyük is van Hubert Fournier fiainak a bronzérem begyűjtésére. A társulat 15 fellépésen 27 egységig jutott, a Stade Municipal de Gerland pedig igazi erődítménynek számít: 7-0-1-es statisztikát hoztak össze a fehérek, csak a Lens tréfálta meg őket, de még augusztusban.

Malbranque-ék a döcögős szezonkezdet után (az első négy bajnokiból hármat bebuktak) rendezték soraikat, és futottak egy parádés szériát: 10 játéknapon maradtak veretlenek, ebben a periódusban csak három mérkőzést adtak ikszre. Ilyen előjelekkel érkeztek meg a hétvégén a St. Etienne-hez, ahol viszont nem jött ki a lépés és a vége 3-0 lett. A keret nem lesz teljes, egy fontos hiányzója van a gárdának, méghozzá a középpályás Gourcuff - a szervező nem épült fel sérüléséből.

A Reaims a középcsapatok békés mindennapjait éli, különösebb tervei nem lehetnek, viszont olybá tűnik, hogy hátrafelé sem kell tekintgetnie. Jelenleg a 9. helyen tanyázik, 22 egység áll a neve mellett, pontjai zömét otthon termelte (5-1-2), idegenben szerényebben megy (1-3-3). Jean-Luc Vasseur mester ügyesen összekapta csapatát, ugyanis a pocsék rajt óta valósággal szárnyalnak a piros-fehérek! Legutóbbi hét csatában nem szenvedett vereséget a brigád, otthon behúzta a három egységeket, vendégségben pedig remizgetett. Pedig járt Nantes-ban és Monacóban is... Albaek a középpályáról, de Preville pedig a csatársorból hiányzik majd sérülés miatt, rajtuk kívül csak perememberek nem tarthatnak a csapattal Lyonba.

064. Lyon - Reims, 1 (1.48) - Tippmix

Tavaly mindig az aktuális vendég győzedelmeskedett, most viszont inkább a hazaiakra voksolunk. A Lyon kerete erősebb, ráadásul saját közönsége előtt nem nagyon szokott hibázni. Mi bizalmat szavazunk Fekiréknek, húzzuk be az 1-est!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!