<>

 
 
 
A Cagliari kerete erősebb, ám a bajnokság minden bizonnyal fontosabb a hazaiaknak. A gólokra egy ember a garancia: Zdenek Zeman, a hazaiak mestere!
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.65

Ha Cagliari-meccs, akkor gólok!

A Cagliari kerete erősebb, ám a bajnokság minden bizonnyal fontosabb a hazaiaknak. A gólokra egy ember a garancia: Zdenek Zeman, a hazaiak mestere!
Olasz Kupa
Cagliari - Modena
Csütörtök, 18:00 óra

Hektikus szezont fut eddig a szárd brigád: a Serie A-ban eddig 13 forduló telt el, 11 egység áll a piros-kékek neve mellett, és hat hazai fellépésük közül még egyet sem tudtam megnyerni Cossuék. Idegenben persze okoztak már meglepetéseket, verték például az Inter 4-0-ra Milánóban, egy négyest hintettek az Empolinak is, és ponttal távoztak Nápolyból. A formájuk összességében rossz, most már ideje lenne megint villantani egyet. Ibarboék egyelőre a kiesés ellen küzdenek, a veszélyes zónában tanyáznak, és a következő hetekben sorsdöntő összecsapások várnak Ekdalékra: előbb a Chievo látogat a Sant'Eliába, majd Contiék a Parma vendégei lesznek. Két, igazán hatpontot csata vár tehát a Cagliarira.

Ezen ütközetek árnyékában fogadja tehát a csapat a Modenát Olasz Kupa mérkőzésre. A továbbjutás egy találkozón dől el. Lapértesülések szerint Zdenek Zeman rendesen felforgatja majd csapatát, így nem csak a sérüléssel bajlódó Sau és Avelar marad ki, hanem még néhány más alapember is. A gólok azonban így is várhatóak a társulattól - mind elől, mind pedig hátul. A bajnokságban 20-24 a találati mutatójuk...

A Modena évek óta a Serie B-ben senyved, az egykor szebb napokat megélt együttes jelenleg a 10., ám van még esélye a play offra. Hagyományosan otthon eredményesebbek a sárga-kékek, ám a hétvégén idegenben is diadalmaskodni tudtak a Crotone vendégeként Granochéék. A következő hetekben kemény meccsek várnak a fiúkra, ugyanis két élcsapattal (Livorno, Carpi) is találkoznak majd. A másodosztályú társulat az első körben Monzáben büntetőkkel jutott tovább, majd alaposan elverte a Palermot (0-3). Azért ez figyelemre méltó teljesítmény!

Tipp: Cagliari - Modena, 2.5 gól felett (1.65) - Tippmixpro

Nem mernénk határozott hazait tippelni a mérkőzésre. Sokkal inkább jobb választásnak tűnik a gólvadászat: az az érzésünk, hogy három találatot tuti, hogy összehoznak a felek. Mi ezt fogadjuk!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!