<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

A Strömsgodset a sereghajtóhoz látogat

A sereghajtó fogadja az éllovast a norvég bajnokság 16. fordulójában.

A Sandnes zsinórban négy vereség után legutóbb megérdemelten verte meg a 15. Startot 3-1-re. Hazai pályán ez volt idénybeli első győzelme, egyébként 3 döntetlen és 4 vereség áll a neve mellett 7-10-es gólaránnyal. Két kezdő védő (1/0, 14/1) közül az egyik már nagyon régóta nincs, ahogy két kezdő támadó (11/0, 15/5) sem.

A Strömsgodset óriási formában gázolt át a mezőnyön, de az elmúlt hetekben botlások is becsúsztak. Legutóbb megégett a Haugesund otthonában 2-1-re, ezen kívül mostanában csak legnagyobb bajnoki riválisa, a Rosenborg tudta megállítani, így az utolsó 12 mérkőzésén 9-1-2 a mérlege. Rengeteg gólt lő, a legkevesebbet kapta, 30-12-es gólaránnyal bír, de idegenben sebezhető, 3-1-3-as mérleg és 13-7-es gólarány áll a neve mellett. Szintén lesz bőven hiányzója, pontosan azok, akik múlt héten: két csere középpályás (1/0, 10/1), egy kezdő középpályás (10/0), egy inkább kezdő támadó (9/3), két csere támadó (14/5, 6/0) Elöl a két leginkább játszatott Kovács Péter (13/3) és még egy kezdő támadó (13/2) ott lesz.

A hazai oldalon 3 kulcsember, köztük a házi gólkirály sem lesz, míg a másik oldalon a sok csatár kidőlése problémás. A kezdőben mindez Kovácsék számára nem okoz gondot, mert a legfontosabb láncszemek játszanak, viszont nincs megfelelő csere előre. A hiányzók tovább erősítik a két csapat közötti minőségi különbséget, amely méretes alapjáraton is, és az oddszok tűrhetően hangzanak a 2-esre ennek fényében!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!