<>

 
 
 
Tavaly ilyenkor az Austria Lustenau vezette az osztrák másodosztályt, most esélyeshez méltóan az Altach. Rá fogadunk!
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Folytathatja az osztrák éllovas

Tavaly ilyenkor az Austria Lustenau vezette az osztrák másodosztályt, most esélyeshez méltóan az Altach. Rá fogadunk!
Osztrák másodosztály, 8. forduló
Altach-Austria Lustenau - 20:30 óra

Az Altach a legtehetősebb klub a ligában, a Lieferinggel az első számú bajnokesélyes. Akárcsak tavaly volt, de az ősszel állandó sérülésekkel elment az arany. Pedig a tavaszt óriási formában zárták, az utolsó 7 bajnokin 6-1-0-s mérleget hoztak össze. A nyáron inkább perememberek mentek el, a házi gólkirály (28/18) maradt. Egy kezdő védő a legnagyobb veszteség, de jól, az élvonalból is erősítettek. A bajnoki cím első számú várományosa, első két mérkőzését elvárhatóan, magabiztosan hozta. Az új szezonban nem követte el a tavalyi hibát, kilőtt, a Liefering elleni zakó belefért, talán a legjobb kerettől kapott ki. Amúgy tisztán, esélyeshez méltóan nyeri mérkőzéseit.

Altach-Austria Lustenau, 1 (1,70-1,75) - 20:30 óra

Az Austria Lustenau tavaly ilyenkor vezette a bajnokságot és egész ősszel szárnyalt. Úgy tűnt, egyenesen úton halad az élvonal felé. Aztán az egész tavasz csapnivalóan sikerült és esélye sem volt a feljutásra. A nyáron volt néhány nagyobb horderejű változás, de a keret nem úgy tűnt, hogy jelentősen változott, így maximum a dobogó tűnt reális célkitűzésnek. A szekér frissen lódult meg, 8 pontot szerzett az utolsó 4 forduló során, de a hírek szerint a Kapfenberget szerencsésen verte meg, míg a Liefering elleni védelmi gondok ellenére a 3-3-ért megdolgozott, igaz a végén sikerült egyenlíteni. Két jelentéktelen hiányzóval számol.

Az eddig látottak alapján az Altach sokkal meggyőzőbb, mivel a Liefering nem juthat fel, így különösen motivált lehet. Az Austria nehezebben nyeri mérkőzéseit, úgy hírlik, hogy a szerencse is mellé szegődött mostanában. Ezúttal egy olyan stadionba érkezik, ahol csak egy győztes szokott lenni, ráadásul teljes keret vár rá, így az 1-est ajánljuk!
 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!