<>

 
 
 
A Brann és a Sogndal meccsén számos gyanús jelet emlegetnek, ami arra utal, a két csapat összejátszhat pénteken este.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Nem stimmel valami a norvég bajnokin

A Brann és a Sogndal meccsén számos gyanús jelet emlegetnek, ami arra utal, a két csapat összejátszhat pénteken este.
Norvég bajnokság, 22. forduló
Brann Bergen-Sogndal - 19:00 óra

A 6. és a 7. mérkőzése Norvégiában, nem úgy tűnik, mintha sok értéket hordozna magában. A Brann különös csapat, a hazai tabellán ugyanis 2., mégpedig 8-1-1-es mérleggel és 23-8-as gólaránnyal szinte verhetetlen. Eközben a Sogndal a 3. az idegenbelin, de ez is csak 4-3-4-et jelent, 15-18-as gólaránnyal. Lehetne írni a csapatok erejéről, céljairól, de itt nem szaporítjuk a szót, ugyanis ha hiszünk egy több forrásból származó hírnek, akkor itt más fog dönteni.

Brann Bergen-Sogndal, 1 (1,65) - Betclic

Több furcsa dolgot is találhatunk, ami arra utal, hogy ez a két csapat bizony összedolgozik. Egymást az 1990-es évek óta egy idényen belül ugyanis mindig megverték egyszer, egyszer. Általában hazai pályán, de egy alkalommal mindkét fél idegenben verte a másikat, kivétel nélkül, mindig. A lényeg az, hogy ez egy általánosan működő szabály. Tavaly szintén pletykálták, hogy az akkor kiesés ellen küzdő Sogndalnak három pontot odaengedett riválisa, ezzel hozzásegítve a sikeres bennmaradáshoz.

A csapatok közötti távolság nem vészes, ráadásul elég sok igazolásról szólnak a forrásaink korábbról. Sőt, a Brann első számú kapusa és egy kezdő középpályása a Sogndal korábbi futballistája, míg a vendég oldalon egy kezdő támadó a hazaiaknál is megfordult. Ezen felül pedig megemlítendő, hogy a két együttest nem sok választja egy egymástól kilométerben.

Joggal feltételezhető tehát, hogy most a Brannon a sor, mert az idén egyszer már nyert a Sogndal. Ez nem vicc, erre tényleg lehet alapozni egy tippet! Ezért 1-es!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!