<>

 
 
 
Vereség után kell talpra állnia a kisebbik müncheni alakulatnak, a Sandhausen ideális ellenfélnek tűnik a feladatra.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.48

Unalmas estéje lehet Király Gábornak

Vereség után kell talpra állnia a kisebbik müncheni alakulatnak, a Sandhausen ideális ellenfélnek tűnik a feladatra.
Bundesliga 2, 6. forduló
1860 München-Sandhausen
Péntek, 20.30 óra

Már a hatodik fordulót rendezik a hétvégén a német másodosztályban, a Bundesliga 2. pénteki játéknapján a köztudottan feljutási álmokat szövögető 1860 München az eddig csak vergődő Sandhausent fogadja.

Hazai oldalon aligha úgy alakult az előző játéknap, ahogyan azt az Alexander Schmidt vezette gárda elképzelte; az addig két döntetlent és két vereséget számláló Paderborn ugyanis legyőzte a bajorokat. Az első fordulóban a St. Paulitól elszenvedett vereségen kívül azonban három győzelem áll az együttes neve mellett, a megszerzett 9 pont pedig jelenleg a harmadik helyhez elegendő.

Ami a vendégeket illeti, ők nem csak az előző, hanem az összes eddigi játéknapot elrontották, legalábbis győzniük még nem sikerült, a lejátszott 5 bajnokin 3 döntetlen és 2 vereség a mérleg, mellyel a 16. helyen tanyázik az alakulat.

A bajnoki összecsapások mellett a Német Kupában is pályára léptek már a csapatok, ahonnan egyaránt büntetőkkel léptek tovább aktuális ellenfelükön. A müncheniek a harmadosztályú Heidenheimet, a Sandhausen pedig az élvonalbeli Nürnberget búcsúztatta, utóbbi mindenképpen szép teljesítmény.

Tipp

1860 München-Sandhausen, 1, (1.48) Betclic 1860 München-Sandhausen, kevesebb, mint 2,5 gól (1.95)

Az előző szezon hasonló párosításában sima hazai siker született (4–0), s bár ezúttal is azt várjuk, hogy Münchenben marad a három pont, a két csapat eddig lejátszott bajnoki találkozóinak eredményei óvatosságra intenek minket a gólok számával kapcsolatban. A 10 mérkőzés közül ugyanis hét alkalommal kevesebb, mint 3 gól született, azt pedig már csak halkan jegyezzük meg, hogy a kupameccsek 1–1-el zárultak, így pedig már 12/9 az arány. Röviden, tömören a lényeg: kevés gólos hazai győzelmet vizionálunk.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!