<>

 
 
 
A magyar női kézilabda-válogatott beígért rendkívüli bravúrjában és az NHL-ben hiszünk a szerdai programból.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Magyar bravúr mellé NHL

A magyar női kézilabda-válogatott beígért rendkívüli bravúrjában és az NHL-ben hiszünk a szerdai programból.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

145. Magyarország - Norvégia 1 (2.29) - női kézi Eb, 20:30

- Valami rendkívülit fogunk csinálni - ezt mondta Németh András szövetségi kapitány a Norvégia elleni, számunkra élet-halál mérkőzésről. Tény: a magyar válogatottnak már legjobb esetben is csak az ötödik hely lehet meg a tornán, ez viszont minimum elvárás lenne egy hazai rendezésű Eb-n. Kár, hogy az eddig száz százalékos és az aranyra is toronymagas esélyes norvégokat kellene ehhez legyőzni. Főleg, ha megnézzük milyen játékot produkált a csapat ezen a tornán. Viszont Németh szavaiból kiindulva arra lehet következtetni, hogy valami meglepetés készül szerda este. Tény: Norvégiának nem kell ez a meccs. Tény 2: ha a rendező magyar csapat idő előtt kihullik, az senkinek sem jó, még az európai szövetségnek sem. Tény 3: ebből mi arra merünk következtetni, hogy bizony könnyen lehet, Norvégia fél vállról veszi majd ezt a találkozót. Ha nem is könnyen, de szerintünk be fogják húzni ezt a meccset a lányok, és megcsípik a csoport harmadik helyét.

183. Vancouver - Dallas, 1 (1.98) - NHL alapszakasz, 04:00

A Vancouver remekül kezdte a szezont, ám az utóbbi időben furcsa mélyrepülésbe kezdtek és immáron 4 meccset veszítettek el zsinórban, melyek közül legalább kettőt illett volna hozni. Így 38 ponttal jelenleg a Nyugati Főcsoport 5. helyén állnak, otthon mindössze 4-3-1-4 sort tudnak felmutatni. A kezdő kapus Miller csak 90%-al véd, cseréje sem jobb sokkal a maga 91.1%-ával. Sérülésről nincs infó, így ezúttal is a Sedin-testvérek rohamozzák majd a kaput.

A Dallas idén sem egy világverő együttes: 27 ponttal a 11. helyen áll nyugaton, vendégként 5 siker mellett 7-szer kikapott. Változatos formát mutat, így legutóbbi 5 derbijéből kettőt nyert meg, hármat elbukott, inkább otthon veszélyes bárkire. Védelme a főcsoport egyik leggyengébbje, a kezdő kapus Lehtonen alig lépi át a 90%-t, cseréi pedig még a 85%-t is csak nagy nehezen... A kanadaiak támadójátéka jó, a legutóbbi 4 meccsen nem jött ki a lépés, viszont a Dallas elleni meccs kiváló lehetőség a javításra - pláne ekkora oddson kihagyhatatlan ajánlat!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!