<>

 
 
 
A dánokban újra bízunk a női kézilabda Eb-n, a német másodosztály éllovasában, az Ingolstadtban szintén, ahogy egy-egy masszív csapatban a Francia és Spanyol Kupában.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: kupa, bajnokság és Eb

A dánokban újra bízunk a női kézilabda Eb-n, a német másodosztály éllovasában, az Ingolstadtban szintén, ahogy egy-egy masszív csapatban a Francia és Spanyol Kupában.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

143. Spanyolország-Dánia, 2 (1,64) - női kézilabda Eb, 18:15

A 3. és a 2. helyezett mérkőzése a középdöntő zárófordulójában. A tét óriási, ki csatlakozik Norvégiához az elődöntőben. A spanyoloknak mindenképp nyerni kell, az eddig látottak alapján nehéz ügynek tűnik. Nagyjából azt, talán kicsit többet hoznak, ami várható volt, van minőség a keretben, de az egészét nézve a dobogó túlzás lenne. A norvégoktól belefért a vereség, de a románok elleni váratlan zakó nagyon sokba kerülhet. A dánok nagyon felkészültek, és ez látszott a magyarok ellen. A kellemetlen, kapus nélküli, állandó emberfölényt biztosító játék sakk-mattot adott. Az élmezőnybe várták a torna előtt, nagyon jó felkészülésen van túl, a keret hazai játékosokkal van tele, rendkívül egységes. Egyelőre a románokkal játszott döntetlen volt az egyetlen meglepő eredmény, a norvégoktól ki lehetett kapni. Amúgy magabiztosan győzött, most is így tehet.

197. Ingolstadt-St. Pauli, 1 (1,37) - német másodosztály, 17:30

Az első fogadja az utolsót a 18. fordulóban. Az Ingolstadt a szezon meglepetése, a liga kisebb csapatának számított, ehhez képest magabiztosan vezet, és akár hét pontra növelheti előnyét az utolsó őszi forduló előtt. Támadásban és védekezésben is a legjobb a mezőnyben, hazai pályán szintén, 6-3-0-s mérleggel és 19-7-es gólaránnyal. Egyetlen kezdő középső védő marad ki. A St. Pauli nem is olyan régen járt a Bundesligában, de jelen állás szerint a harmadosztályba tart. A kupában nemrég verte a Dortmund, a bajnokságban az utolsó hét fordulóban csak két pontot szerzett, védelme a legrosszabb a mezőnyben. Idegenben botrányos, 0-3-5-ös mérleggel és 9-21-es gólaránnyal. Ez a kulcs, ráadásul egyre több a hiányzó, így jelenleg már mindhárom kezdő támadó, három középpályás és két védő sincs. Így nagyon nehéz lesz, esett is az odds.

216. Rennes - Creteil, 1 (1.50) - Francia Kupa, 21:00

Az élvonalbeli 7. és a másodosztály 13. helyezettje csatázik a legjobb 16 között. A Rennes erős középcsapat idén, az 5-8. helyek valamelyikére várják a szakértők. Otthon hagyományosan erős, bárkit képes saját közönsége előtt megszorongatni, így nemrég elvérzett már nála a Monaco is. Erre bizonyíték még, hogy a kupa előző körében a Marseille együttesét búcsúztatták hazai pályán a 2-1-es eredménnyel.

A Creteil a második vonal alsóházát képviseli, elsődleges célja a biztos bennmaradás kiharcolása, jelenleg 6 pontra van a kieső zónától. Otthon szépen teljesít, idegenben azonban még nem tudott nyerni még a másodosztályban sem... A kupában már 3 kört túlélt: a CA Bastia (2-1), a GFC Ajaccio (2-1) és a Lens (2-0) voltak az áldozatok, mindhármukat idegenben verte. Szerintünk a 4. meccsen már nem járnak sikerrel, a Rennes azért már komolyabb szintet képvisel.

231. Villarreal - Cadiz 1 (1.28) - Spanyol Kupa, 22:00

Zsinórban öt mérkőzést nyert meg a Villarreal, ami igencsak impozáns teljesítmény, pedig olyan gárdákkal találkozott a csapat, mint például az Atlético Madrid, vagy a Real Sociedad. Közben az odavágók leverte a Cadizt is. A másodosztályú együttes nem játszott rosszul, de a tíz emberrel játszó vendégekkel sem bírt hazai pályán, 2-1-re nyert akkor a Villarreal. Most hazai pályán léphet tovább és hiába elég a csapatnak már egy döntetlen is, nem valószínű, hogy Uchéék a véletlenre bíznák a kimenetelt. A Cadiz nem annyira jó, hogy megszorongassa a Sárga Tengeralattjárót. Nem túl nagy odds, de viszont eléggé tutigyanús a hazai erre a mérkőzésre.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!