<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Gyorstippek: győri diadalt és Kozák-aranyat várunk

A foci mellett kajakra is fogadunk ma, elvégre bízunk Kozák Danuta világbajnoki aranyérmében. Nálunk győz a Fradi és a Győr, és megyünk Franciaországba és a Bundesligába is.

Új rovatunkban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. Az elemzések rövidebbek lesznek – előre szólunk: nem kerülnek be a másnapi értékelő táblázatunkba –, és bevallottan elsősorban azoknak kívánunk kedvezni velük, akik a régi, jól ismert Tippmixen teszik meg a tétjeiket. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

Mönchengladbach–Bremen, 1 (1.75) - német bajnokság, 15:30

A hazai gárda hiába kapott már ki kétszer is az új bajnokságban, egyáltalán nem tűnik rossz csapatnak. A két vereség is a Bayern München és a Leverkusen elleni idegenbeli találkozókon született, otthon viszont kiütötték 3-0-ra a Hannovert. A Werder pedig két sovány és szerencsés 1-0-ás győzelem mellett kikapott a Dortmundtól (szintén 1-0-ra). A vendégek idén főleg a védekezésre építenek, szombaton is klasszikus csatár nélkül állnak ki, és a kontrákban bíznak. A Mönchengladbachnak, ha nem is könnyen, de győznie kell otthon, kerete is erősebb, mint a Werderé, amely kissé felforgatott védelemmel áll majd ki a meccsre.

Kozák Danuta aranyérmet szerez (1.47) - kajak-kenu vb, női 500 m, 15:55

Az olimpiai bajnok az Európa-bajnokságon csak második lett, ám az őt akkor megelőző Benedek Dalma most nem lesz ott a fináléban, ugyanis az előcsatározások során lekéste futama rajtját, és ugyan először úgy tűnt, kap egy esélyt a bizonyításra, végül a brazilok óvása miatt nem indulhat a döntőben. Mindez azt jelenti, hogy Kozák győzelme csaknem biztosra vehető.

Győr–Paks, 1 (1.50) – magyar bajnokság, 16:30 óra

Remeklő, magabiztos Paks, szenvedő, eddig még nyeretlen Győr ide, vagy oda, ezt a meccset szinte biztos, hogy behúzza a bajnokcsapat. A Győr a Videoton elleni 1-1 alkalmával a mérkőzés bizonyos periódusaiban már a régi önmagát idézte. A Paksot – amely eddigi egyetlen vereségét a Videoton otthonában (4-1) szenvedte el – minden bizonnyal az első pillanattól kezdve űzni-hajtani fogja a hazai csapat, és előbb utóbb ki kell jönnie a minőségbeli különbségnek a Győr javára. Egyszerűen nem fér bele egy újabb botlás a címvédőnek, mert ellenkező esetben a klubnál biztos, hogy fejek fognak hullani, ezt pedig a játékosok és az edzők egyaránt szeretnék elkerülni.

PSG–Guingamp, 1, európai hendikep -1 (1.54) - francia bajnokság, 17:00

Egyelőre idény eleji formát mutat a világ egyik legerősebb támadószekciójával rendelkező Paris Saint-Germain: az Ibrahimovic, Cavani, Lavezzi csatártrió eleddig nem brillírozott, a két döntetlen és a 2-1-es győzelem csalódást keltő teljesítmény a Ligue 1-ben. Kétségtelen azonban, hogy előbb, vagy utóbb kiszakad a gólzsák, és valakit irgalmatlanul megszórnak Ibráék, jó esélyt látunk arra, hogy a szombati délutáni ellenfél, a Guingamp lesz az áldozat. Egyébként is van elszámolni valójuk a párizsiaknak a kiscsapattal szemben, az előző szezonban ugyanis idegenben 1-0-ra kikaptak, így a reváns-vágy is hajthatja Laurent Blanc együttesét.

FTC–Kecskemét, 1 (1.50) – magyar bajnokság, 19:00 óra

Ugyan a Tippmixen csak ötös kötésben lehet fogadni a legtöbb magyar focimeccsre, érdemes belevenni a kötésünkbe a Fradi találkozóját. A másfélszeres szorzó a zöld-fehérek győzelmére különösen vonzó, és igencsak reális esély van arra, hogy üljön a tipp. A fővárosiaknál nem titkoltan a bajnoki cím a cél, s habár ehhez védekezésben nagyon sokat kellene javulnia a csapatnak, nem valószínű, hogy a Kecskemét megoldatlan helyzet elé állítja a Fradit a Puskás-stadionban. A KTE két 1-1-s döntetlennel a háta mögött érkezik, míg a hazaiak egy kijózanító debreceni vereséget követően mennek bele a mérkőzésbe. A IX. kerületieknek nincs választásuk, kötelező nyerniük.

 
 
  • 3palesztin2013szeptember02.09:20ÚjVálasz
    Idézet: dodo1010
    Sima, hátradőlős eredmény született Párizsban...
    ...

    na ja,végül is jó lett volna,ha elmegy az 1.18as oddson a mixem,de mind1,mert a *** PSV űberelte a párizst. aztán a másnapi mixem kárpótolt... :D

     
  • 2dodo10102013augusztus31.22:53ÚjVálasz
    Idézet: palesztin
    Psg-n nem izgult,aki hendivel tette :D
    ...

    Sima, hátradőlős eredmény született Párizsban...

     
  • 1palesztin2013augusztus31.21:41ÚjVálasz

    Psg-n nem izgult,aki hendivel tette :D

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!