<>

 
 
 
Első hazai győzelmére készül a PSG az idei szezonban. A csapat eléggé dadogott a bajnokság első két fordulójában, majd végül a múlt héten viszonylag meggyőzően hozta a meccsét.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.54

Itt az ideje, hogy a hazai közönséget is kényeztesse a PSG

Első hazai győzelmére készül a PSG az idei szezonban. A csapat eléggé dadogott a bajnokság első két fordulójában, majd végül a múlt héten viszonylag meggyőzően hozta a meccsét a Nantes ellen (1-2). A kérdés, hogy a Cavani-Ibrahimovic-csodacsatárduó mikor kezd el hatékonyan és olajozottan működni.
Francia Ligue 1, 4. forduló
Paris Saint-Germain-Guingamp
Szombat, 17:00 óra

A PSG nagy nehezen belekezdett a szezonba, és megszerezte első, igen értékes győzelmét a Nantes otthonában. A párizsiaknak most a hazai közönségük előtt illene bizonyítani a Guingamp ellen, aki a hétvégén ugyan megszerezte első győzelmét a Lorient ellen, de nincs annak a tudásnak és játékerőnek a birtokában, amellyel elbizonytalaníthatná a PSG-t.

A Saint-Germain jelenleg a nyolcadik helyen áll a bajnokságban 5 ponttal, míg ellenfele, a Guingamp a 14. 3 ponttal. A párizsiak csatára, Cavani belekezdhet a gólgyártásba, az elmúlt hétvégén megszerezte második idei gólját, és lassan összeszoknak elöl Ibrával.

A Guingamp hozta a meccsét a Lorient ellen, Mustapha Yatabaré duplájának köszönhetően, így megszerezte az idény első három pontját. Ideje volt, hiszen az évnyitó nehezen indult, a Marseille és a Saint-Étienne is megverte őket. Ám a másodosztályból felkerült csapat ugyan megkapaszkodhat az elitben, de a párizsiak ellen kevés lesz, amit tudnak, és a PSG ultra favoritként lép ma ellenük pályára.

Tipp:

Paris Saint-Germain-Guingamp, európai hendikep -1 (1.54)

A lényeg, hogy a PSG lassan beletalál a megjósolt formájába, felveszi a megfelelő fordulatszámot, és a Guingamp ellen minden bizonnyal megállíthatatlan lesz. Logikusnak tetszik, hogy a párizsi csapat dominálja majd a bretonokat, akik minden szinten, de főleg technikailag messze alulmaradnak Ibráéktól.

A PSG végre megmutatta megnyerő arcát múlt hétvégén Nantes-ban

A párizsiak az elmúlt nyolc mérkőzésüket mind megnyerték, mikor egy frissen felkerült csapat ellen játszottak

A PSG hazai pályán 19-ből 15-ször nyert a tabella második felében álló csapat ellen, a Guingamp-t pedig az utolsó 5 egymás elleni meccsből négyszer verte meg

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!