<>

 
 
 
Íme a Profitipp új rovata, melyben főleg a Ti véleményetekre vagyunk kíváncsiak. Mondd el a ötleteidet a nap meccseiről, és nézd meg, mit várnak mások! Mi infókkal jövünk.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Vitassuk meg - kedd! Tippek, infók, nyeremény

Íme a Profitipp új rovata, melyben főleg a Ti véleményetekre vagyunk kíváncsiak. Mondd el a ötleteidet a nap meccseiről, és nézd meg, mit várnak mások! Mi infókkal jövünk.

Itt az ideje, hogy közösen vitassuk meg, mit várunk a naptól. Szívesen vesszük az ötleteidet és elemzéseidet, melyek mindenki számára segítséget nyújthatnak.

A Profitipp stábja itt is folyamatosan szállítja az infókat, a tippeket és a tanácsokat. Kérdésed van, segítség kellene összeállítani a szelvényt? Ne habozz, írd meg kommentben! Figyelem, állandó hozzászólóink közt minden hónap végén értékes nyereményeket (elsőként - december 31-én - 5000 forintért Tippmixelési lehetőséget) sorsolunk ki! Ziccer, ne hagyd ki!

Néhány érdekesebb keddi összecsapás.

Skót másodosztály: Cowdenbeath - Hearts, 20:45

A Hearts többek közt anyagi nehézségeinek köszönhetően kiesett az élvonalból, azonban a másodosztályban a Rangers előtt toronymagasan vezeti a tabellát, eddig mindössze 2 döntetlen csúszott be. Mindkét döntetlenjét idegenben szedte össze, de vendégként elért 13:3-as gólaránya sokat elárul.

A Cowdenbeath talán a biztos kieső helyet elkerülheti, de az osztályozós pozíció komolyan veszélyezteti. Otthon a legrosszabb mérleggel áll. Rengeteg gólt kap és nagyon keveset lő, hazai mérlege a leggyengébb a ligában.

Német jégkorongbajnokság: Eisbären Berlin - Köln, 19:30

A Berlin tavaly nem tudott az első 8-ba kerülni, idén elsődleges cél egyenes úton jutni a negyeddöntőbe. Elmúltak már azok az idők, amikor egyeduralkodók voltak a Jegesmedvék a német hokiligában. Formája ugyan jó, de pl. a Hamburg elleni hazai meccse is bizonyítja sebezhetőségét, ráadásul saját jégen csak közepes szintet hoz.

A Köln is harcol a top6 helyezésért, jó formát is mutat, habár zsinórban elért három sikerét hazai környezetben könyvelhette el. Vendégként egyelőre csak középszintű.

Az 1.80 alatti oddshoz képest magas a kockázat, sokkal nagyobb fantázia lehet a gólokban - már aki megteheti hogy neten fogad!

A szó a Tiétek!

 
 
  • 3topeSz882014december24.10:00ÚjVálasz

    Dinamo Riga - CSZKA Moszkva ,V

    Metallurg Magnyitogorszk - Avtomobiliszt Jekatyerinburg , H

    Sziasztok. Szerdai tippeim. Remélem segítettem ezzel Nektek. Kellemes Ünnepeket. Sziasztok.

     
  • 2Kun Sándor2014december23.11:55ÚjVálasz

    Hearts-nak az. X is megfelel.
    Illetve KÖLN nem hagyja magát ezért nagy X

     
  • 1topeSz882014december23.09:19ÚjVálasz

    Sziasztok.

    Füchse Berlin - Göppingen ,H

    Melsungen - Flensburg ,V

    Mai tippjeim, számomra ezek biztosak. Szép Napot Nektek,sok nyereményt Kívánok!

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!