<>

 
 
 
A KHL címvédőjében bízunk hokiban, míg az olasz másodosztályt támogatjuk fociban. Hajrá Metallurg és Bologna!
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: Duplázunk Szentestén

A KHL címvédőjében bízunk hokiban, míg az olasz másodosztályt támogatjuk fociban. Hajrá Metallurg és Bologna!

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

090. Metallurg Magnyitogorszk - Avtomobiliszt Jekatyerinburg, 1 (1.35) - KHL, 15:00

A keleti 3. fogadja a 7. helyen állót, ugyanakkor a két együttes közti reális különbség nem csupán 4 hely. Hazai oldalon a KHL aktuális címvédőjéről beszélünk, amely 77 kapott góljával a liga egyik legjobb védelmét tudja felmutatni. Ezzel szemben áll a Jekatyerinburg részéről egy mindössze 85 gólig jutó támadósor. A Metallurg saját közönsége előtt 12 győzelmet és 5 vereséget számlál, míg az Avtomobiliszt az egyik leggyengébb vendégmutatókkal rendelkező együttes keleten a maga 4 győzelmével és 13 vereségével. Az odds ugyan alacsony, de tükrözi a két együttes közti reális tudásbeli különbséget. Szerdán odahaza javít a Jokerit elleni vereség után a Magnyitogorszk.

106. Bologna - Vercelli, 1 (1.80) - olasz másodosztály, 15:00

A 7. fogadja a 8. helyen állót a 20. fordulóban. A Bologna tavaly búcsúzott az élvonaltól, melyet főként az utolsó fordulókban mutatott nyeretlen szériájának köszönhetett. Idén elsődleges cél a feljutási harc, melyre kerete alapján van is esélye, de a 7-7-5 mérleg kiszámíthatatlan teljesítményre vall. Három forduló óta nem nyertek, a saját közönség előtt eddig összehozott 4-3-2 sor sem túl acélos, viszont a Bari és a Frosinone ellen jól játszottak. Minden poszton van rutinos, sokat látott játékosa a hazaiaknak: a kapuban Coppola, a védelemben Garics, a középpályán Matuzalem, a támadósorban pedig Acquafresca. Eltiltás miatt biztosan nem játszhat Matuzalem és Ceccarelli.

A Vercelli újonc, tavaly 2. lett a harmadosztály A-csoportjában és végül a rájátszásban harcolta ki a feljutást. Szereplése keretének erősségéhez mérten meglepő, bár vendégként egyáltalán nem teljesít jól 2-1-7 mérlegével és 7:14-es gólarányával. Zsinórban 2 győzelemnél jár, de a Ternana-Crotone kettős legyűrése nem olyan nagy kihívás. A Bologna kerete erősebb még a két eltiltott dacára is és céljai is magasabbak alapvetően, erre jön még a Vercelli borzalmas vendég mutatója. Esik is az odds szépen, még 1.80 körül megfogva van benne érték!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!