<>

 
 
 
A Manchester City és a West Ham a Premier League-ben, a Bristol Rovers négy osztállyal lejjebb nyerhet otthon.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: City, West Ham, és...

A Manchester City és a West Ham a Premier League-ben, a Bristol Rovers négy osztállyal lejjebb nyerhet otthon.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

212. Manchester City-Sunderland, 1, 0-1 (1,58) - angol bajnokság, 16:00

A 2. fogadja a 19. helyezettet a 20. fordulóban. A Manchester City az őszi kisiklások után annyira megtalálta a formáját, hogy zsinórban 9 mérkőzést nyert meg, mire a Burnley csodák csodájára megfogta. Pedig közben kidőlt Agüero, Jovetics és Dzeko is... Így is jöttek a gólok. Otthon hagyományosan erős, az ősszel voltak kisiklások, de szerintünk meg lehet benne bízni. Otthon az utolsó 23-ból 17-et kettővel nyert. Fernando eltiltott, Kompany kérdéses, Jovetics visszatért, Agüero és Dzeko még nem. A Sunderland felemás, megmenekült a tavasszal, de azt a jó formát nem tudta átmenteni az őszre. Képtelen nyerni, a 11-szer döntetlen pedig botrányosan sok. Amikor viszont megverték, nagyon, a Southampton elleni 8-0 emlékezetes. Gólképtelen, főleg idegenben, a 6 találat édeskevés, és a 19 bajnokiból 9-szer nem lőtt gólt. Larsson, a középpálya vezére kérdéses, egy másik kezdő középpályás kidőlt. A hazait merjük támogatni hendikeppel is, egy 2-0 kinéz, kisiklás volt a Burnley elleni a bajnoknak.

222. West Ham-West Bromwich, 1 (1,78) - angol bajnokság, 16:00

A 6. fogadja a 16. helyezettet a 20. fordulóban. A West Ham meglepetés, ugyanis a középmezőnybe jósolták, nagyobb bevásárlás nem történt. Aztán kilőtt, és nem nézet vissza, hazai formájának sokat köszönhet, így az utolsó ötön 13 pontot szerzett, a Newcastle, a Manchester City és a Liverpool sem tudott pontot szerezni, mire az Arsenal nagy nehezen. Egy döntetlen volt akkor is a realitás. Papíron kicsit megingott, de előtte a Chelsea-vel játszott, tehát nincs miért szégyenkezni. A West Bromwich nem annyira állt össze, mint az előző pár idényben, és már tavasszal is voltak azért gondok. A kiesőhelyek közelébe várták, nagyon nem is mutat többet. Nincs formában, az utolsó 9 bajnokin egyetlen győzelem és négy pont jött össze, ötön gólt sem rúgott. Idegenben 2-2-5-ös mérleggel és 5-12-es gólaránnyal gyászos, nem csoda, hogy kirúgták a menedzsert, akinek utódját, Tony Pulist frissen nevezik ki, nem tudni, hogy leül-e a kispadra csütörtökön. A West Ham javíthat, és kihasználhatja a káoszt a másik oldalon.

232. Bristol Rovers-Torquay, 1 (1,80) - angol ötödosztály, 16:00

A 2. fogadja a 9. helyezettet a 29. fordulóban. A Bristol Rovers a Barnetet üldözi az egyennes feljutásért, hátul két riválisa van. A formája kiváló, az utolsó 10-en veretlen, és a sok döntetlen után a győzelmek is elkezdtek gyűlni, immár zsinórban három. Kevés gólt rúgott, de a legkevesebbet kapta holtversenyben. Otthon a legjobb, 10-3-1-es mérleggel és 23-8-as gólaránnyal. Ez az igazán meggyőző. Érkezik a Torquay, amelytől nem vártak sokkal többet a mostaninál, nincs valami jó passzban, csak egyet nyert meg az utolsó ötből, ám benne volt az éllovas és a Bristol is alig néhány hete, amely 2-1-re verte idegenben. Most fordított felállásban találkoznak, és nem sok jóra számíthat, főleg úgy, hogy mennyire nem megy vendégként. Csak 4-3-7-es mérlegre képes 20-23-as gólaránnyal, utoljára nyerni már majdnem két hónapja tudott. Ezt használjuk ki, az odds elég magas, viszont esik, nekünk tetszik a hazai.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!