<>

 
 
 
A Manchester United a Tottenham otthonában elhibázta a helyzeteit, így hiába irányított, a Stoke ellen javíthat.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Ezúttal már nem hibázik a Man. United?

A Manchester United a Tottenham otthonában elhibázta a helyzeteit, így hiába irányított, a Stoke ellen javíthat.
Angol bajnokság, 20. forduló
Stoke City-Manchester United
csütörtök 13:45 óra

A Stoke City a 11. helyről várja a folytatást, 25 pontjából 13-at szerzett a Britannia Stadium-ban (4-1-4). A gárda védekezése stabil, viszont a támadójáték vérszegény, erről tanúskodik a 21-23-as gólarány, amelyet 19 meccsen produkáltak a piros-fehérek. A forma kifejezetten biztató, az elmúlt 5 meccsükön 10 egységet húztak be Crouchék, és csak a Chelsea ellen kapituláltak. Jó hírek érkeztek az orvosi szobából is, ugyanis minden csapatrészbe lesz egy visszatérő: Bardsley a védelemben, Ireland a középpályán, Krkic pedig a csatársorban kaphat szerepet. Kimarad Moses és Odemwingie - ők már régóta sérültek.

203. Stoke City-Manchester United, 2 (1,90) - Tippmix

A Manchester nagyszerű szériát fut, immár 9 bajnoki óta veretlen, 36 pontjával őrzi 3. helyét a tabellán. Idegenben eleinte sokat hibáztak Rooney-ék, mérlegük most 2-5-2, legutóbb november elején a városi derbin kaptak ki vendégségben. A védelem stabilizálódott, visszatért a Shaw, Smalling, Raffael trió, hiányzik viszont még Blind, Fellaini, Di Maria és Rojo. A Luis van Gaal optimistán tekint a mérkőzésre, ugyanakkor felhívta a figyelmet a Stoke elleni hazai decemberi meccsre, amelyen De Gea bravúrjaival sikerült otthon tartani a pontokat. Azt gondoljuk, hogy a MU most nagyon egyben van, a Stoke pedig talán túlfutotta magát.

Érzésünk szerint a vörös ördögök - ha nem is könnyen - de behúzzák a három pontot egy gólszegény mérkőzésen. Tippünk tehát: 2-es!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!