<>

 
 
 
A Liverpool a Swansea 4-1-es lelépése után a hosszú heteken át szenvedő, utolsó Leicester Cityt verheti meg.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Lendületben maradhat a Liverpool

A Liverpool a Swansea 4-1-es lelépése után a hosszú heteken át szenvedő, utolsó Leicester Cityt verheti meg.
Angol bajnokság, 20. forduló
Liverpool-Leicester City
csütörtök 16:00 óra

A Liverpool eddig nagyon elrontotta az őszi szezont. Gerrardék nehezen viselték el Suarez távozását, az új igazolások zöme nem vált be. A csapat 28 egységgel a 8. helyről várja az új esztendőt, az Anfield Roadon 4-4-2-es, egészen középszerű sort produkálva. A forma hullámzó volt, viszont legalább a 2014-es esztendőtől kellemes emlékekkel váltak meg Lallanáék: 4-1-re verték a Hattyúkat. A keretben most is vannak szép számmal sérültek, a védelemből Johnson biztosan kimarad, de visszatérhet Lovren, középről Joe Allen, elölről pedig Sturridge hagyja ki az ütközetet.

Fő tipp: 209. Liverpool-Leicester City, 1 (1,35) - Tippmix Mellék tipp: 210. Liverpool-Leicester City, 1, 0-1 (1,96) - Tippmix

A Rókák az utolsó, bár legalább a Hull ellen aratott idegenbeli sikerrel kapaszkodni tud a mezőnyhöz. 13 pontig jutott az újonc, és ha nem szedi össze magát, bizony búcsút int a Premier League-nek. Idegenben 2-0-8 a mérlege, és a héten aratott győzelme előtt borzalmas formát mutatott. A kezdő kapus és egy fontos középpályás sérült, Ulloa, a brigád házi gólkirálya ugyancsak hagyott ki tréningeket, kétséges a szerepeltetése.

December elején a King Power Stadium-ban 3-1-re nyert a Pool - és ma is a vörösök sikerét várjuk. Mi bizalmat szavazunk Coutinhoéknak, húzzuk be a hazait!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!