<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Lassan indulhat be a Real-henger

Magabiztos odahaza a Cordoba, amely ezúttal a Real Madrid ellen próbálja meg a lehetetlent. A Madrid már a múlt héten is döcögött, csak a második félidőben indult be. Most is ezt várjuk.
Spanyol bajnokság
Cordoba – Real Madrid
Szombat, 16:00 óra

Kicsit csalóka a Cordoba 14. pozíciója. A kiesőzónát csak két ponttal előző csapat ugyanis nem az a tipikus pofozógép. Sőt! Legutóbbi hét mérkőzéséből csak egyet veszített el. A Cordoba 19 forduló alatt mindössze hétszer kapott ki, ami nem rossz. Igaz, csak háromszor nyert. A kilenc döntetlen viszont intő jel a csapatok számára. Odahaza kifejezetten magabiztos a gárda: tíz meccsen mindössze tíz gólt kapott. Nehéz feltörni a csapat védelmét, bekapott gólok terén a 13. a ligában. Az ellenfelek szerencséjére támadásban már nem vitézkedik ennyire a gárda. Mégis: a Cordoba jó eséllyel pályázik az első osztályú tagsága meghosszabbítására ebben a szezonban.

A Real Madrid a kínos kupabaki után immár csak a Bajnokok Ligájára és a bajnokságra koncentrál. A bekapott pofon azonban még a múlt hétvégén is meglátszott a csapaton. Hiába nyert végül simán a gárda 3-0-ra a Getafe otthonába, nagyon lassan sikerült csak feltörni a kiscsapat védelmét: az első gól a 63. percben esett. A héten volt egy kis változás a klubnál, leigazolták a norvég szupertehetséget, Martin Odegaardot, aki azonban valószínűleg még sokáig nem lép pályára, hiszen először a Castillában kell bizonyítania. Annyira nem is hiányzik a támadógépezetből, hiszen Cristiano Ronaldo csúcsformában focizik ismét, a Getafénak is berámolt kettőt a második félidőben. Egyedül Isco hiányzik, őt várhatóan Sami Khedira pótolja majd. Egyébként mindenki egészséges.

Tipp

Cordoba – Real Madrid, 2. félidő gólszám 1,5 felett (1.60)

A Real győzelméhez nem fér kétség, ám szerintünk ezúttal elmarad a parádé és egy biztos, lassabb sikert érhet el a Madrid. A Cordoba nem adja olcsón a bőrét, várhatóan lassan enged majd a nyomásnak, így mi arra teszünk, hogy a meccs második félidejében lesz majd több látnivaló.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!