<>

 
 
 
A Napoli védelmén nyerészkednénk, az Ázsia-kupán Dél-Korea, a férfi kézilabda-vb-n Svédország nyerhet.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: Napoli mellé kupák

A Napoli védelmén nyerészkednénk, az Ázsia-kupán Dél-Korea, a férfi kézilabda-vb-n Svédország nyerhet.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

005. Lengyelország-Svédország, 2 (1,53) - férfi kézi-vb, 16:30

A lengyel válogatott jövőre Eb-t rendez, tehát motivált. Generációváltás közepén jár, jönnek a fiatalok, de a néhány évvel ezelőtti magból is vannak bőven. Közepes erősségű csapat, amely eddig látszólag jól halad, de Oroszországgal és Argentínával is nagyot szenvedett. Dánia néggyel verte, de különösen a második félidőben volt ez több is, valójában sima mérkőzés volt, a mostani együttes nem meggyőző. A svédeknél több vb-érmet senki sem gyűjtött, de régóta vége a szép időknek, ám jó úton halad, hogy újra sikeres legyen. Ennek alapja a védelem, Mathias és Kim Andersson a Flensburg és a Kiel ásza önmagában óriási tényező, de Tobias Karlsson és Magnus Jernemyr neve is jól cseng. Eddig hozza a papírformát, egy verhető csoportban hozta a kötelezőket, egyedül Egyiptom ellen botlott, de igazi tét már nem volt, majd a franciákat szorongatta szinte végig. Nagyjából ennyit is tud. Több a fantázia a skandináv keretben jelenleg, be is húzzuk a 2-est.

026. Dél-Korea - Irak, 1 (1.65) - Ázsia Kupa, elődöntő, 10:00

A koreai együttes számára óriási esély nyílik a döntőbe jutásra, hiszen sikerült elkerülniük pl. Japán csapatát is. A csoportmeccsek során meggyőző védekezéssel rukkolt elő, így a házigazda Ausztrália ellen sem kapott gólt, ahogyan Kuvait és Omán sem tudta bevenni kapuját. Az üzbég védelem aztán túlórára kényszerítette őket, de végül megtört a jég és a lutri tizenegyespárbajt elkerülve 2-0-ra nyert 120 perc után. Irak 6 ponttal lépett tovább a csoportból, Irán ellen aztán nem sokan vártak tőlük továbbjutást. Végül azonban az iráni kiállításnak is köszönhetően kihúzták a büntetőkig, melynek során a szerencse őket támogatta. A tornát egyébként borzalmas formában várta, hiszen előtte 9 meccsen maradt nyeretlen. Dél-Korea ellen nehéz feladat vár rá, jó eséllyel kontrákra épít majd, ez azonban kevésnek bizonyulhat. Szerintünk nem kérdéses, ki lesz a döntő egyik résztvevője!

045. Napoli-Genoa, több mint 2,5 gól (1,63) - olasz bajnokság, 21:00

Az 5. fogadja a 7. helyezettet a 20. forduló zárómérkőzésén. A Napoli papíron a Juventus és a Roma kihívója kellene, hogy legyen, ehelyett elszúrta az őszt, és csak a dobogóért harcol. Lassan kifelé halad a gödörből, de még mindig nem elég kíméletlen. Otthon 4-3-2-es mérlege és 21-15-ös gólkülönbsége árulkodik védelmi gondjairól, egyszerűen túl sokat kap. A 2,5 gól feletti tabellán nem csoda, hogy hazai pályán 6-3 a mérlege. A Genoa a szezon egyik nagy meglepetése, eleinte még a dobogóért is versenyben volt, de mostanra elvesztette a fonalat. Az utolsó ötön nyeretlen, ráadásul három zakóval. Idegenen életveszélyes, 4-3-2-es mérlege és 16-12-es gólkülönbsége beszédes, holtversenyben a második legtöbbet rúgta a Juventus mögött eggyel kevesebbet játszva itt a mezőnynél. Nem csoda, hogy 7-2-es mérleget tud 2,5 találat felett vendégként. Nem bízunk a hazai védelemben, támadóikban és a Genoa kínlódásában annál inkább, de besegíthetnek a genovaiak legalább egy találattal.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!