<>

 
 
 
A francia másodosztályban egy bátor hazait húztunk be, miközben a Serie A-ban ordít az X az Empoli-Udinesén.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Francia és olasz kaland

A francia másodosztályban egy bátor hazait húztunk be, miközben a Serie A-ban ordít az X az Empoli-Udinesén.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

037. Empoli - Udinese, X (3.05) - olasz bajnokság, 19:00

Az Empoli célja újoncként nem is lehet más, mint kiharcolni a bennmaradást. Egyelőre 19 pontjával pengeélen táncol, mindössze 3 győzelmet produkált 19 forduló alatt. Rengeteget remizik, immáron 10 döntetlen szerepel a neve mellett, a legutóbbi 5 fordulóban négyszer is döntetlenre végzett ellenfelével, vendégként összehozott 1-5-3 mérlege is sokat elárul róla.

Az Udinese 24 pontjával a középmezőnyben tanyázik, a nyári átalakítások nem hozták meg a várt eredményt. A kupában emberhátrányban is kihúzta a büntetőkig, ott azonban elpártolt mellőle a szerencse, így kiesett. A bajnokságban eddig hatszor ikszelt, idegenben 3-szor osztozkodott a pontokon. Kevés gólt lő vendégségben, legutóbbi két idegenbeli fellépése döntetlen eredményt hozott. Jó esélyt látunk erre hétfő este is!

049. Angers-Brest, 1 (2,40) - francia másodosztály, 20:30

A 6. fogadja a 4. helyezettet a 21. forduló zárómérkőzésén. Az Angers sokat fejlődött a nyáron, és egyértelmű feljutásra esélyes csapatnak, sőt aranyvárományosnak jósolták. Az eddigiek felemásak, de a forma most adott a sikerhez, az utolsó négyen 10 pontot szerzett, így az idei két bajnokiját 3-1-re nyerte. Nem annyira gólszegény, mint riválisai, de ez védelme sebezhetőségével is jár. Otthon 6-2-1-es mérlege és 15-5-ös gólaránya meggyőző. A Brest is szenvedett az ősz elején, aztán hirtelen annyira megindult, hogy tartósan állt a dobogón, mielőtt most megint megragadt. Csak egyszer nyert az utolsó ötön, idegenben a 2-5-3-as mérleg és a 7-6-os gólarány elárulja, mennyire bátortalan és defenzív. Szintén a mezőny egyik jobb együtteséről van szó, de úgy nehéz, hogy öt kezdőjátékos is kimarad. Valószínűleg a cél egy X, de ilyen hiányosan nem lesz egyszerű.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!