<>

 
 
 
A Chelsea-Manchester City, a Manchester United és a Roma is terítékre kerül szombaton a női csúcsdöntő mellett.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Szombati jóslat: Chelsea, MU, Roma, és...

A Chelsea-Manchester City, a Manchester United és a Roma is terítékre kerül szombaton a női csúcsdöntő mellett.

Kívülről fújod a mai kínálatot és a tutikat? Akkor gyere, és nézz velünk előre! Új rovatunkban mindig egy-két vagy akár több nappal előre tekintünk a Tippmixtábláról, és kiszimatoljuk a legjobb ajánlatokat, a friss, érintetlen oddsokat, mielőtt szétfogadnák azokat. Itt a korai jóslat!

129. Serena Williams-Marija Sarapova, 1 (1,40) - Australian Open, 09:30

Az álomdöntő, Sarapova a tornán egy hajszállal meggyőzőbb, de 2-17-es mérleggel és zsinórban 16 vereséggel Serena ellen aligha most fordul a kocka. Az odds nem is rossz.

155. Manchester Utd. - Leicester, 1 (1.30) - angol bajnokság, 16:00

A MU-nak van miért visszavágnia, ráadásul 3 nyeretlen forduló után a QPR-t lazán verték idegenben legutóbb. A Cambridge ellen ugyan újrajátszás vár majd még a csapatra, ennek ellenére ez most kötelező győzelemnek számít.

160. Chelsea-Manchester City, 1 (1,95) - angol bajnokság, 18:30

A Chelsea otthon verhetetlen (10-0-0, 24-3), kerete szinte teljes, ám a City Yaya Touré nélkül eltévedt, idegenben ugyan erős (7-3-1, 25-11), de kevésnek érezzük.

186. Roma - Empoli, 1 (1.44) - olasz bajnokság, 20:45

A Roma rengeteget ikszel mostanság, így a Juventus el is lépett tőle. A kupában ugyan csak ráadás után tudta búcsúztatni az élvonal döntetlenkirályát a hazai csapat, most viszont az Empoli gólszegény támadójátéka 3 pontot érhet számukra.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!