<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bogdánékon ment el a 400 milliós szelvény

Egyetlen meccsen ment el a tökéletes szelvénye egy brit fogadónak. Nem kellett volna más, csak a Bolton győzelem. Némi kárpótlás azért jutott neki.

Elképesztő ötös szelvényt játszott meg a legutóbbi FA Kupa fordulóban egy brit fogadó a Betfair tippoldalon. 10 fontra egymilliót (414 millió forintot) nyerhetett volna. Az ismeretlen peches sikerrel tippelte meg a Manchester City égésért a Middlesbrough ellen, illetve a Leicester, a Reading és a Crystal Palace meglepetéssikerét is. Utóbbi hármon még azt is eltalálta mellé, hogy mindkét csapat betalál.

Egyetlen mérkőzés hiányzott: a Bolton győzelme (és itt is mindkét csapat gólszerzése) a Liverpool ellen. Mint ismert: a vendégek kapuját védő magyar válogatott Bogdán Ádám élete meccsét játszotta azon a találkozón, amely 0-0-val ért véget. A poén az, hogy az utolsó meccs később kezdődött és a Betfair cég emberei – négy győztes tipp után – próbálták felkeresni a tippelőt, hogy 15 ezer fontért (6,2 millió forintért) cserébe kiváltsák a szelvényét. Nem sikerült azonban elérni telefonon, csak a hangpostája jelentkezett.

Végül a fogadóiroda megnyugodhatott, nem kellett kifizetnie a hatalmas nyereményt. Azonban így is "jófejek" voltak: miután sikerült elérniük a fogadót, felajánlottak neki négy darab ezer font értékű fogadást és egy jegyet az FA Kupa döntőjére. Azért ez mégiscsak valami.

 
 
  • 1Brandhuber Ferenc2015február01.10:50ÚjVálasz

    Hát tényleg csupa szív emberek ott a betfairnél hogy a várható egymillió font helyett akartak adni 15k-t. Remélem egy napon majd engem is keresni fognak hasonló okok miatt.

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!